Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Israel

Israel

Besök Israels spännande städer på en weekendresa till Tel Aviv eller en charterresa till Eilat

Israels flagga

Om Israel

Tel Aviv är den trendiga och mångkulturella storstaden med ett öppet sinne. Här finns en fantastisk sandstrand mitt i staden, pampiga byggnader och skyskrapor. Staden är ung förutom delen Jaffa som fanns redan innan Israel grundades. Uflyktstips är förutom övriga kuststäder även Jerusalem och Döda Havet med sitt salta vatten.

Pass & visum

För svenska medborgare krävs inget visum. I landet får man stanna i 90 dagar utan visum. Ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader efter hemresa och du måste ha en returbiljett. Svenska resenärer får ett inresekort i passet istället för stämpel. Kortet ska behållas i passet under hela vistelsen. För vidare information hänvisar vi till Israels ambassad: http://embassies.gov.il/stockholm/Pages/default.aspx.

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vaccinera sig mot hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa. För resor inom Europa krävs vanligen inga ytterligare vaccinationer men det kan finnas undantag. För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning.

Klimatkompenserad resa
fr. 6 618:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda torsdag 7 december. Del i dubbelrum. Artist, Tel aviv.

Sök pris och boka

Airtours resmål i Israel

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!