Arlanda

Resor till Israel

Besök Israels spännande städer på en weekendresa till Tel Aviv eller en charterresa till Eilat

Israels flagga

Om Israel

Tel Aviv är den trendiga och mångkulturella storstaden med ett öppet sinne. Här finns en fantastisk sandstrand mitt i staden, pampiga byggnader och skyskrapor. Staden är ung förutom delen Jaffa som fanns redan innan Israel grundades. Charterresorna går till Israels sydligaste stad Eilat som bjuder på kristallklart vatten, snorkling i världsklass, högklassiga restauranger och äventyr för hela familjen. Vare sig du besöker Tel Aviv eller Eilat finns möjlighet att följa med på utflykter till historiska staden Jerusalem och till Döda Havet med sitt salta vatten.

-

Pass & visum

För svenska medborgare krävs inget visum. I landet får man stanna i 90 dagar utan visum. Ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader efter hemresa och du måste ha en returbiljett. Svenska resenärer får ett inresekort i passet istället för stämpel. Kortet ska behållas i passet under hela vistelsen. För vidare information hänvisar vi till Israels ambassad: http://embassies.gov.il/stockholm/Pages/default.aspx.

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vaccinera sig mot hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa. För resor inom Europa krävs vanligen inga ytterligare vaccinationer men det kan finnas undantag. För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning.

Airtours resmål i Israel