Arlanda

Royal Marine

4

Dublin, Irland

Fyrstjärnigt boende med utsikt över Dublinviken

Pampig hotellbyggnad från 1863 med högt i tak, stora fönster, utsmyckade pelare och viktorianska trappor. En del av hotellet är en modernare tillbyggnad. Restaurang, bistro och två barer varav en erbjuder klassisk afternoon tea. Välutrustad spaavdelning med pool och ett stort utbud av olika behandlingar. Gäster som bokar behandling har gratis tillgång till den intilliggande The Pier Health Club. Pendeltåg in till centrum går flera gånger i timmen, restid 20 minuter med en fantastisk utsikt längs den sydöstra kusten. Flygbuss trafikerar hotellet från Dublins flygplats och tar 40 minuter.

Rum

Dubbelrum executive, 2‑3 personer

Klassiskt inredda rum på 24 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Befintlig soffa med möjlighet som extrasäng.

Dubbelrum, 2 personer

Klassiskt inredda rum på 22 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, kylskåp, wifi och säkerhetsbox.

Var ligger hotellet?

2 min
till närmaste tåg,
Dun Laoghaire – se fler

Royal Marine


Marine Rd
Airtours andra hotell i Dublin
Irlands flagga

Dublin: Irlands gröna huvudstad är full av charm, pubar och vänliga människor

Dublin

Dublin är en varmhjärtad och genuin storstad i ett litet format. Här är stämningen uppsluppen och gemytlig med många studenter och influenser från olika kulturer. Dublins mysfaktor är hög, berömd för sina många pubar och kärlek till musiken. Söder om floden Liffey som delar stadens centrum hittar du Temple Bar - det kulturella hjärtat av Dublin men också stadsparken St. Stephens Green som är en oas i den festliga staden.» Läs mer om Dublin

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dublin

» Se alla våra hotell i Dublin