Arlanda

O´callaghan The Green

4.0

Dublin, Irland

Perfekt läge vid den vackra parken St Stephens Green

Hotell med en imponerande och stilbildande intredning. Hotellets restaurang har en bistro i retrostil som erbjuder ett urval av internationella rätter tillagade av lokala råvaror. Välutrustat gym som är öppet dygnet runt. Området kring parken är förmodligen den mest pittoreska delen av staden och här finns även ett stort utbud av restauranger och barer. Sevärdheter som Trinitiy College och domkyrkan St Patrick når man på en tio minuters promenad.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Rymliga rum på 30 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the kokare.

2 min
till närmaste spårvagn,
St Stephens Green – se fler

O´callaghan The Green


1-5 Harcourt St
Airtours andra hotell i Dublin
Irlands flagga

Dublin: Irlands gröna huvudstad är full av charm, pubar och vänliga människor

Dublin

Dublin är en varmhjärtad och genuin storstad i ett litet format. Här är stämningen uppsluppen och gemytlig med många studenter och influenser från olika kulturer. Dublins mysfaktor är hög, berömd för sina många pubar och kärlek till musiken. Söder om floden Liffey som delar stadens centrum hittar du Temple Bar - det kulturella hjärtat av Dublin men också stadsparken St. Stephens Green som är en oas i den festliga staden.» Läs mer om Dublin

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dublin

» Se alla våra hotell i Dublin