Arlanda

Jurys Inn Christchurch

4

Dublin, Irland

Centralt beläget hotell med restaurang och bar

Hotellet är beläget i Dublins centrum med några av stadens pärlor runt hörnet. Här finner du bland annat Temple Bar-området, O'Connell Street, Guiness Storehouse och något längre ifrån även Grafton Street. Mittemot hotellet ligger den tusen år gamla katedralen Christ Church som är väl värd ett besök. I hotellets restaurang finns en variation av internationella maträtter och i hotellbaren kan du koppla av med en drink eller en Guiness.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Moderna och rymliga rum med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet finns tv, kaffe- och tekokare, säkerhetsbox och wifi. Möjlighet till en extrasäng.

Var ligger hotellet?

2 min
till närmaste buss,
Werburgh Street

Jurys Inn Christchurch


Christchurch Place
Airtours andra hotell i Dublin
Irlands flagga

Dublin: Irlands gröna huvudstad är full av charm, pubar och vänliga människor

Dublin

Dublin är en varmhjärtad och genuin storstad i ett litet format. Här är stämningen uppsluppen och gemytlig med många studenter och influenser från olika kulturer. Dublins mysfaktor är hög, berömd för sina många pubar och kärlek till musiken. Söder om floden Liffey som delar stadens centrum hittar du Temple Bar - det kulturella hjärtat av Dublin men också stadsparken St. Stephens Green som är en oas i den festliga staden.» Läs mer om Dublin

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dublin

» Se alla våra hotell i Dublin