Arlanda

Fleet Street

3.5

Dublin, Irland

Bekvämt hotell med modern stil vid Temple Bar

Hotellet ligger perfekt beläget i hjärtat av Temple Bar-området med sina coola caféer, traditionella barer och trendiga affärer. Populär pub med levande musik på helgerna och ett mysigt frukostrum som verkligen får dig att känna dig som hemma. Hotellet har en härlig innergård med terrass där du känner av stadens puls likväl som ett ställe du kan koppla av på.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rummen är individuellt designade med jordnära färger med dubbelsäng eller separata sängar. Fräscht badrum med bad/dusch, wc och hårtork. Alla rum har tv, säkerhetsbox, kaffe- och tekokare samt wifi.

Var ligger hotellet?

1 min
till närmaste buss,
Westmoreland Street

Fleet Street


Fleet Street Hotel Temple Bar
Airtours andra hotell i Dublin
Irlands flagga

Dublin: Irlands gröna huvudstad är full av charm, pubar och vänliga människor

Dublin

Dublin är en varmhjärtad och genuin storstad i ett litet format. Här är stämningen uppsluppen och gemytlig med många studenter och influenser från olika kulturer. Dublins mysfaktor är hög, berömd för sina många pubar och kärlek till musiken. Söder om floden Liffey som delar stadens centrum hittar du Temple Bar - det kulturella hjärtat av Dublin men också stadsparken St. Stephens Green som är en oas i den festliga staden.» Läs mer om Dublin

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dublin

» Se alla våra hotell i Dublin