Arlanda

Fitzpatrick Castle

4.0

Dublin, Irland

Bo förstklassigt i ett Irländskt slott

Byggt på mitten av 1700-talet och i vacker miljö ligger detta charmiga slott i den prestigefulla orten Killiney Hill ca 14 km söder om Dublin. Från hotellet har du utsikt över den fina Dublin-bukten. Här finns två fantastiska restauranger, en bar och en 20 meter lång pool med bastu och jacuzzi. Många lokala attraktioner som bl.a. Killiney och Sandycove´s stränder. Dublin centrum når man på 20 minuter med pendeltåget DART.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Elegant inredda rum med en härlig slottskänsla med dubbelsäng eller separata sängar. Helkaklade badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet hittar du även säkerhetsbox, kaffe- och tekokare, tv och wifi.

Trippelrum, 3 personer

Elegant inredda rum med en härlig slottskänsla med en dubbelsäng och en enkelsäng eller tre separata sängar. Helkaklade badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet hittar du även säkerhetsbox, kaffe- och tekokare, tv och wifi. Möjlighet till extrasäng i form av en enkelsäng.

4 min
till närmaste buss,
Killiney – se fler

Fitzpatrick Castle


Killiney Hill Rd
Airtours andra hotell i Dublin
Irlands flagga

Dublin: Irlands gröna huvudstad är full av charm, pubar och vänliga människor

Dublin

Dublin är en varmhjärtad och genuin storstad i ett litet format. Här är stämningen uppsluppen och gemytlig med många studenter och influenser från olika kulturer. Dublins mysfaktor är hög, berömd för sina många pubar och kärlek till musiken. Söder om floden Liffey som delar stadens centrum hittar du Temple Bar - det kulturella hjärtat av Dublin men också stadsparken St. Stephens Green som är en oas i den festliga staden.» Läs mer om Dublin

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dublin

» Se alla våra hotell i Dublin