Arlanda

Ballsbridge

3.5

Dublin, Irland

Bra mellanklasshotell nära två stora arenor

Traditionell irländsk bar med levande musik på helgerna och som även serverar lättare klassisk pubmat. Önskar du hellre mer robust mat så är Raglans restaurang på hotellet något för dig. Hotellet ligger bra beläget i en av de finare förorterna till Dublin och mellan två av de stora sportarenorna Aviva Stadium och RDS Arena. Detta gör hotellbaren mycket populär på matchdagar.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Traditionella rum på ca 28 m² inredda i bruna och beige färger med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. Alla rum har tv, kaffe- och tekokare samt wifi. Möjlighet till extrasäng i form av en enkelsäng.

Var ligger hotellet?

9 min
till närmaste spårvagn,
Landsdowne Road

Ballsbridge


146 Pembroke Rd
Airtours andra hotell i Dublin
Irlands flagga

Dublin: Irlands gröna huvudstad är full av charm, pubar och vänliga människor

Dublin

Dublin är en varmhjärtad och genuin storstad i ett litet format. Här är stämningen uppsluppen och gemytlig med många studenter och influenser från olika kulturer. Dublins mysfaktor är hög, berömd för sina många pubar och kärlek till musiken. Söder om floden Liffey som delar stadens centrum hittar du Temple Bar - det kulturella hjärtat av Dublin men också stadsparken St. Stephens Green som är en oas i den festliga staden.» Läs mer om Dublin

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dublin

» Se alla våra hotell i Dublin