Arlanda

Arlington O'Connell Bridge

3.5

Dublin, Irland

Levande keltisk musik varje kväll

Bar med medeltida tema som är känd för sin Guiness. Uppträdanden med ett traditionellt irländskt band som spelar alla dagar i veckan och som verkligen bjuder upp till dans. Hotellet ligger direkt intill O´Connell Bridge och från restaurangen har du utsikt över floden Liffey. Kort promenad till Temple Bar och shoppinggatan Grafton Street.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Traditionella dubbelrum med dubbelsäng eller separata sängar och en sitt-del med bord och stolar. Badrum med dusch, wc och hårtork. Rummen har säkerhetsbox, tv, kaffe- och tekokare och wifi.

Trippelrum, 3 personer

Traditionella dubbelrum med en dubbelsäng och enkelsäng eller tre separata sängar samt en sitt-del med bord och stolar. Badrum med dusch, wc och hårtork. Rummen har säkerhetsbox, tv, kaffe- och tekokare och wifi.

4 min
till närmaste spårvagn,
Abbey Street

Arlington O'Connell Bridge


23-25 Batchelors Walk
Airtours andra hotell i Dublin
Irlands flagga

Dublin: Irlands gröna huvudstad är full av charm, pubar och vänliga människor

Dublin

Dublin är en varmhjärtad och genuin storstad i ett litet format. Här är stämningen uppsluppen och gemytlig med många studenter och influenser från olika kulturer. Dublins mysfaktor är hög, berömd för sina många pubar och kärlek till musiken. Söder om floden Liffey som delar stadens centrum hittar du Temple Bar - det kulturella hjärtat av Dublin men också stadsparken St. Stephens Green som är en oas i den festliga staden.» Läs mer om Dublin

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dublin

» Se alla våra hotell i Dublin