Sök och boka resa
Arlanda


På grund av detta ställer Airtours in alla resor t.o.m. 15 juni. Vi kommer att kontakta alla berörda kunder via SMS eller e-post och erbjuda återbetalning eller ombokning till en resa längre fram. Utifrån rådande omständigheter är det många kunder som vill komma i kontakt med oss via telefon och e-post. Detta innebär att vi har långa kö- och svarstider. Vi ber om er förståelse för att vi arbetar i turordning och med fokus på de av våra kunder som har inbokade resor inom den närmaste tiden. Tack för ert tålamod.

Träningsresa med Tollis/Active Vacation

Powered by Björn Borg

Träningsresa med Tollis Nicopoulos till Kreta

Den här resan är till för dig som vill resa själv, men inte ensam, samtidigt som du utvecklar din träning och hälsa.

Vi har tillsammans med Tollis från Active Vacation och Björn Borg skapat en resa där du får uppleva träningsglädje i kombination med avslappning och sol. Målet är att du ska få en kick av träningen och se vilka möjligheter det skapar för din kropp och själ och även få verktygen med dig hem. För att du ska få ut så mycket som möjligt av veckan skickas ett personligt frågeformulär ut av Tollis innan avresa där du får svara på frågor om din nuvarande träningsstatus så att vi kan anpassa veckan efter dina önskemål. I resan ingår även ett träningskit från Björn Borg till ett värde av ca 1 000kr.

Tollis jobbar som personlig tränare på heltid och driver Active Vacation. Active Vacation handlar om passionen att hjälpa, utveckla och inspirera människor genom individanpassad träning.

Genuina Kalives med sin fina sandstrand ligger öster om Chania

Chania-Kalyves

Genuina Kalives med sin fina sandstrand ligger öster om Chania, i Soudabuktens inlopp med vacker utsikt över Akrotirihalvön. Omgivningarna är gröna och lantliga och den lilla byn bjuder på en avslappnad atmosfär. Här är gatorna smala, charmiga tavernor och gemytliga caféer samsas om utrymmet med mataffärer och vackra stenhus, där de äldre männen sitter utanför och spelar tavli på äkta grekiskt vis. Till Chania stad ca 15 km.

Här i Kalives äter du genuint grekiskt på strandnära tavernor. Mataffär, bageri, kaféer och några resturanger finns i byn.

Hotell Kiani Beach

Hotell

På Kiani Beach bor du direkt vid sandstranden med all inclusive. Hotellet erbjuder alla de faciliter och den service som ska ingå på ett all inclusivehotell.

Avresa från Arlanda den 11:e oktober Klicka här för att boka

Avresa från Göteborg den 11:e oktober Klicka här för att boka

Vi ser fram emot att minnas denna resa tillsammans med er.

Schema

Dag 1
Morgon 1 tim
Här går vi igenom hela kroppen med rörlighetsträning, gymnastikinspirerande kroppsövningar med mycket fokus på bål, höft och säte. Vi kommer även att göra övningar där vi ser över hur lederna mår för att på så sätt få en bättre bild av varje individs förutsättningar inför veckans träning!

Eftermiddag 1 tim
Högintensiv Cirkelträning, kroppsövningar.
Det här upplägget heter Tabata vilket är en väldigt tuff form av cirkelträning. Temat går ut på att vi kör 8 olika basövningar sam tex knäböj, utfallsgångar mm. Samtliga kör en och samma övning 20 sekunder aktivt jobb, 10 sekunder vila, 8 gånger. Sedan börjar man på nästa övning tills man har gjort alla övningar.

Dag 2
Morgon 1 tim
Det här passet kommer vi återigen lägga fokus på mycket rörlighet och mjuka upp kroppen efter gårdagens tuffa pass. Liknande upplägg som pass 1 med en del nya tilläggsövningar.

Eftermiddag på beachen 1 tim
Tuffa kroppsövningar på sand. Det är tufft! Vi kommer att använda oss av sanden och dess utmaningar: Vissa av övningarna kräver att man kör med en partner/vän.

Dag 3
Bootcamp på beachen 1 tim
Utmanande rygg- och bålövningar men även inslag av rörlighet.

Eftermiddag
Vila

Dag 4
Förmiddag
Vila

Eftermiddag
Cirkelträning med olika stationer. Här får ni chansen att pröva träning med lite olika träningsredskap.

Dag 5
Morgon 45 min
En liten uppföljning på pass 1. Här går vi igenom hela kroppen med rörlighetsträning, gymnastikinspirerande kroppsövningar med mycket fokus på bål, höft och säte.

Eftermiddag
Högintensiv träning med inslag av Crossfit teman.
Tuff och rolig träning där vi kommer att dela in oss i lag/grupper. Varje tema går ut på att göra olika övningar och så många antal varv på en bestämd tid!

Dag 6
Morgon 1 tim
Innehållet på sista morgonpasset kommer innehålla lite av allt vi har kört under veckan. Vi väljer ut de övningar som vi anser har funkat bäst. Brukar vara uppskattat bland våra deltagare.

Eftermiddag
Grand finale passet
Här vill vi överraska gruppen med en tuff, rolig & utmanande uppgift innan vi åker hem till Sverige!

Avvikelser och ev. ändringar kan förekomma.
Alla måltider och utflykter som står med i schemat ingår i priset.

Airtours, Turismo de Lisboa, Pestana Cascais
Powererd by
Björn Borg