Gruppresor, konferensresor
och affärsresor med Airtours!

Grupp med människor skrattar

Effektiva konferenser
med mycket nöje och hjärta

Konferensen måste vara både effektiv och rolig. Kraven är höga på att allt ska klaffa de skarpa timmarna i konferenslokalen. Teknik, ljud, luft, ljus och service får inte fela. Och kraven är minst lika höga på kringarrangemang och upplevelser; Teambuilding, goda middagar, golfrundor och spa-bubblande är det alla pratar om i åratal efter en lyckad konferensresa.

En weekend i en europeisk storstad är en unikt kostnads- och tidseffektiv möjlighet till en lyckad konferens; Högklassiga hotell med mångårig erfarenhet av konferensservice. Inramat i spännande miljöer med många härliga upplevelser. Fotboll, teater, shopping eller ost- och vinprovning. Du bestämmer. Handen på hjärtat - visst slår det lite högre att säga att "vi var i Barcelona med jobbet i helgen". Jämfört med Flen. Och slutnotan stannar ofta på ungefär samma belopp. Så du behöver inte tveka. Dina medarbetare är dina viktigaste marknadsförare.

Skräddarsydda konferensresor

Vi hjälper dig att skräddarsy en lyckad konferens. Förra säsongen ordnade vi över 300 gruppresor, stora och små, till fler än 30 olika resmål. Gör din bokningsförfrågan online eller genom att ringa oss på 08-566 103 00 alternativt e-posta grupp@airtours.se. Vi lovar att guida dig rätt i konferensdjungeln!

Välj att resa klimatneutralt!

Vi är övertygade om att det är lika viktigt för våra kunder, som för oss, att flygresan blir klimatneutral. Därför har vi valt att klimatkompensera den fullt ut när du bokar din gruppresa hos oss.

Trygghetspaket

Trygghetspaketet ingår i alla våra resor, dvs skulle flygbolaget, hotellet eller andra leverantörer gå i konkurs ersätter Airtours er fullt ut för merkostnader av arrangemang bokade genom Airtours. Läs mer om resegaranti.

Specialresor

Vill ni arrangera en träningsresa eller kanske en rundtur bland destillerier på Skottland? Vi kan hjälpa till som teknisk arrangör. Ni har ämneskunskapen och vi kan allt om resor. Kontakta oss på grupp@airtours.se – inget förslag är för avancerat för oss!


Gör en bokningsförfrågan

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!