Den 10:e augusti meddelade myndigheterna i Grekland att svenskar med ankomst från och med den 17/8 behöver visa upp ett negativt test för pågående covid-19-infektion. Vi håller på och samlar information kring detta och kommer att återkomma till påverkade resenärer via mail eller SMS så snart vi vet mer.
Läs mer här om resor under Coronaepidemin

Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!

Sunrise

3.0

Zakynthos, Grekland

Mysigt hotell i utkanten av Tsilivi

Här bor du charmigt omgiven av vackra olivträd inbäddade i en lantlig och rofylld miljö. Hit reser du med din kära för att ladda batterierna och rå om varandra. Hotellet välkomnar dig som är över 18 år och som vill ha en lugn semester nära till centrum.

Strand & pool

Stort poolområde i hjärtat av hotellet

Vid den klarblå poolen kan du spendera många glada dagar. Här kan du ta ett svalkande dopp eller passa på att läsa boken som du inte har hunnit med tidigare. Poolbaren har något gott och läskande till dig om du känner dig sugen.

Härlig och långgrund sandstrand

Här bor du cirka en kilometer från Tsilivis vackra strand där du kan koppla av och njuta av den finkorniga sandstranden. Här finns det gott om restauranger att besöka när magen börjar kurra. Vill du aktivera dig finns vattensporter som passar alla. Du kan ta dig till stranden med hjälp av hotellets minibussar som kör tre gånger per dag.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Du njuter av god mat i restaurangen som ligger intill poolen. Under dagen serverar poolbaren snacks och välsmakande drinkar.

Tsilivi har många restauranger med grekiskt och internationellt kök och även en kinesisk. Restaurangerna ligger längs med huvudgatan och du hittar även matställen och barer vid stranden.

Rum

Greklands flagga

Tsilivi: Barnfamiljens favorit bjuder på vattenpark och plaskvänlig strand

Tsilivi

På nordöstra kusten ligger badorten Tsilivi som är barnfamiljernas favorit med härlig långgrund sandstrand med serveringar och vattensporter. Tsilivi har vuxit snabbt till en av öns mest populära charterorter tack vare den kilometerlånga sandstranden, sin vattenpark och huvudgatan med restauranger, barer och butiker. I bakgrunden finns ett naturskönt landskap med olivträd och pinjeklädda berg.» Läs mer om Tsilivi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Sunrise

Ändra sökning

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos