Arlanda

Sunrise

3.0

Zakynthos, Grekland

Mysigt hotell i utkanten av Tsilivi

Här bor du charmigt omgiven av vackra olivträd inbäddade i en lantlig och rofylld miljö. Hit reser du med din kära för att ladda batterierna och rå om varandra. Hotellet välkomnar dig som är över 18 år och som vill ha en lugn semester nära till centrum.

Strand & pool

Stort poolområde i hjärtat av hotellet

Vid den klarblå poolen kan du spendera många glada dagar. Här kan du ta ett svalkande dopp eller passa på att läsa boken som du inte har hunnit med tidigare. Poolbaren har något gott och läskande till dig om du känner dig sugen.

Härlig och långgrund sandstrand

Här bor du cirka en kilometer från Tsilivis vackra strand där du kan koppla av och njuta av den finkorniga sandstranden. Här finns det gott om restauranger att besöka när magen börjar kurra. Vill du aktivera dig finns vattensporter som passar alla. Du kan ta dig till stranden med hjälp av hotellets minibussar som kör tre gånger per dag.

All inclusive economy

Du njuter av god mat i restaurangen som ligger intill poolen, här bjuds du på olika temakvällar som BBQ och grekisk afton. Under dagen serverar poolbaren snacks och välsmakande drinkar.

Tsilivi har många restauranger med grekiskt och internationellt kök och även en kinesisk. Restaurangerna ligger längs med huvudgatan och du hittar även matställen och barer vid stranden.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Smakfulla rum på 24 m² med dubbelsäng eller separata sängar och möjlighet till extrasäng. Bad/dusch och wc samt hårtork, säkerhetsbox, kyl, AC och tv. Rummen har balkong och utsikt mot trädgården eller poolen.

Greklands flagga

Tsilivi: Barnfamiljens favorit bjuder på vattenpark och plaskvänlig strand

Tsilivi

På nordöstra kusten ligger badorten Tsilivi som är barnfamiljernas favorit med härlig långgrund sandstrand med serveringar och vattensporter. Tsilivi har vuxit snabbt till en av öns mest populära charterorter tack vare den kilometerlånga sandstranden, sin vattenpark och huvudgatan med restauranger, barer och butiker. I bakgrunden finns ett naturskönt landskap med olivträd och pinjeklädda berg.» Läs mer om Tsilivi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos