Joanna

2.0

Zakynthos, Grekland

Lägenheter i utkanten av familjepärlan Tsilivi

Här bor du med självhushåll och promenadavstånd till en av Zakynthos finaste sandstränder. Lägenheterna ligger ca 500 meter från centrum av Tsilivi där du hittar ett stort utbud av restauranger och barer. Till stranden är det en knapp kilometer och du spenderar sköna dagar fyllda av salta dopp och roliga aktiviteter för både stora och små.

Strand

Familjevänlig sandstrand i Tsilivi

Till den kilometerlånga sandstranden i Tsilivi är det en knapp kilometer. Denna ljuvliga och barnvänliga strand är långgrund och bakom finns många restauranger och barer om du blir hungrig. Slappna av på en solstol och njut av dagen med en bra bok. Reser du med familjen så finns aktiviteter både för små och stora barn, vill du ha lite mer fart och fläkt finns olika typer av vattensporter att prova.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I lägenheten kan du laga enklare rätter. Fyll kylskåpet med lokala råvaror och njut av frukost på balkongen. Längs vägen som leder mot centrum finns både minimarket och enklare restauranger och barer.

Tsilivi har många restauranger med grekiskt och internationellt kök och även en kinesisk. Restaurangerna ligger längs med huvudgatan och du hittar även matställen och barer vid stranden.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Enkla lägenheter med två separata sängar. Bad/dusch och wc. AC, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har balkong.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkla lägenheter med separat sovrum med två sängar. Bad/dusch och wc. AC, wifi och säkerhetsbox. Kombinerat vardagsrum och kök med möjlighet till två extrasängar. Pentry med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har balkong.

Greklands flagga

Tsilivi: Barnfamiljens favorit bjuder på vattenpark och plaskvänlig strand

Tsilivi

På nordöstra kusten ligger badorten Tsilivi som är barnfamiljernas favorit med härlig långgrund sandstrand med serveringar och vattensporter. Tsilivi har vuxit snabbt till en av öns mest populära charterorter tack vare den kilometerlånga sandstranden, sin vattenpark och huvudgatan med restauranger, barer och butiker. I bakgrunden finns ett naturskönt landskap med olivträd och pinjeklädda berg.» Läs mer om Tsilivi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Joanna

Arlanda

Vi hittar tyvärr inga priser. Prova att ändra urvalet ovan eller försök med ett annat hotell.

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos