Arlanda

Filoxenia

3.5

Zakynthos, Grekland

Trevligt och modernt familjehotell med all inclusive

Detta fina hotell består av två byggnader och två poolområden som passar perfekt för familjen som vill ha en härlig semester fylld av bad, lek och god mat. Med all inclusive på hotellet slipper du tänka på det praktiska och kan passa på att spendera kvalitetstid med familjen. Vill du besöka den vackra sanstranden har hotellet en kostnadsfri busservice dit.

Strand & pool

Två poolområden på den stenlagda terrassen

Hotellets pooler garanterar en rolig dag för stora och små. Det ena poolområdet har en stor pool som passar utmärkt för ett svalkande dopp och en separat barnpool som barnen kan plaska i. Här ligger också snackbaren där du kan få lättare mat och en kall drink. Det andra poolområdet med en stor pool passar dig som vill ta det lugnare och koppla av på en solstol.

Lång sandstrand med roliga aktiviteter

Hotellet ligger 1,9 km från den långa stranden i Tsilivi där finkornig sand blandas med klappersten. Vill du ha en aktiv dag på stranden finns det flera roliga vattensporter, om du föredrar en lugn dag på stranden finns det lugnare områden där barnen kan plaska i vattenbrynet och bygga sandslott. Om du blir hungrig finns det restauranger och caféer längs stranden.

All inclusive

I hotellets ljusa och moderna bufférestaurang serveras frukost, lunch och middag. Vid poolområdet vid huvudbyggnaden serverar poolbaren goda snacks, glass och svalkande dryck.

Tsilivi har många restauranger med grekiskt och internationellt kök och även en kinesisk. Restaurangerna ligger längs med huvudgatan och du hittar även matställen och barer vid stranden.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Moderna och färggranna rum med dubbelsäng eller separata sängar, möjlighet till en extrasäng. Bad/dusch, wc, hårtork, tv, AC och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Moderna och färggranna familjerum som består av två rum med en dubbelsäng eller två separata sängar i varje. Bad/dusch, wc, hårtork, tv, AC och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Familjerum, 2‑4 personer

Moderna och färggranna familjerum på ca 29 m² med två dubbelsängar och en enkelsäng. Bad/dusch, wc, hårtork, tv, AC och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng för två barn i befintliga sängar. Alla rum har balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Zakynthos. ZIP/Postal code: 29100. Street: Tsilivi. AC ingår vissa tider på dygnet.

Greklands flagga

Tsilivi: Barnfamiljens favorit bjuder på vattenpark och plaskvänlig strand

Tsilivi

På nordöstra kusten ligger badorten Tsilivi som är barnfamiljernas favorit med härlig långgrund sandstrand med serveringar och vattensporter. Tsilivi har vuxit snabbt till en av öns mest populära charterorter tack vare den kilometerlånga sandstranden, sin vattenpark och huvudgatan med restauranger, barer och butiker. I bakgrunden finns ett naturskönt landskap med olivträd och pinjeklädda berg.» Läs mer om Tsilivi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos