Villa Maria

3.0

Zakynthos, Grekland

Charmigt lägenhetshotell med fin trädgård

Tillbringa semestern på detta familjära lägenhetshotell med promenadavstånd till det mesta. Hotellet är omgärdat av en mysig, blomstrande trädgård.

Strand

Stranden på promenadavstånd

På några minuter promenerar du ner till Laganas fina sandstrand. Lägg dig direkt på sanden eller välj en solstol med tillhörande parasoll. Längs stranden finns flera restauranger och barer om blir hungrig.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här kan du laga dina egna måltider i lägenheten.

I Laganas finns många tavernor och restauranger längs stranden och huvudgatan, här äter du internationellt och grekiskt. Tar du dig utanför Laganas mot Agios Sostis hittar du mer traditionella tavernor.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Fina lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Minikök med kokplatta, vattenkokare, kylskåp och enklare köksutrustning. AC och säkerhetsbox. Bad/Dusch och wc.

Greklands flagga

Laganas: Full fart med klubbar, barer och milslång sandstrand

Laganas

I Laganas spenderar man dagarna på den nästan en mil långa finkorniga stranden för att sola, umgås, spela beachvolleyboll eller bara ta igen sig från kvällen före. Det stora utbudet av restauranger och strandbarer gör att en god lunch eller svalkande iskaffe alltid är nära till hands. På kvällen samlas man längs den långa huvudgatan för att äta, dansa och ha kul långt in på småtimmarna.» Läs mer om Laganas

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Villa Maria

Arlanda
fre 23 augusti
Enrumslägenhet, 2 personer Enrumslägenhet, 2 personer
info fre 23 augusti
4 049:- 4 949:-

Sällskapets pris:

8 098:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos