Information gällande coronaviruset

.

Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!

Blue Waves

3.0

Zakynthos, Grekland

Välkänt lägenhetshotell med utmärkt läge vid stranden

På detta trevliga lägenhetshotell har du en fantastisk strand precis utanför dörren. Här trivs du som vill kunna njuta av frukosten i lugn och ro på uteplatsen innan du går ner och tar ett morgondopp i det klarblå havet.

Strand

Lång och fin sandstrand med livlig atmosfär

Laganas finkorniga sandstrand ligger bara 20 meter från hotellet och här är den gyllene sanden i en vacker harmoni med det glittrande, turkosblå havet. Här kan du koppla av på en solstol eller ta dig en långpromenad längs vattenbrynet. Blir du sugen kan du äta en utsökt lunch på en av de mysiga restaurangerna eller ta en kall drink på någon av barerna. Här ligger restaurangerna och barerna tätt och det är livligt under högsäsong.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Du har goda möjligheter att laga din egen mat i lägenheten.

I Laganas finns många tavernor och restauranger längs stranden och huvudgatan, här äter du internationellt och grekiskt. Tar du dig utanför Laganas mot Agios Sostis hittar du mer traditionella tavernor.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Fina och rymliga enrumslägenheter med två sängar och möjlighet till en extrasäng. Pentry med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Dusch och wc, hårtork och AC. Alla lägenheter har balkong eller markterrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Fina och rymliga lägenheter med separat sovrum med två sängar och möjlighet till två extrasängar. Pentry med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Dusch och wc, hårtork och AC. Alla lägenheter har balkong eller markterrass.

Greklands flagga

Laganas: Full fart med klubbar, barer och milslång sandstrand

Laganas

I Laganas spenderar man dagarna på den nästan en mil långa finkorniga stranden för att sola, umgås, spela beachvolleyboll eller bara ta igen sig från kvällen före. Det stora utbudet av restauranger och strandbarer gör att en god lunch eller svalkande iskaffe alltid är nära till hands. På kvällen samlas man längs den långa huvudgatan för att äta, dansa och ha kul långt in på småtimmarna.» Läs mer om Laganas

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Blue Waves

Ändra sökning

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos