Arlanda

Macedonia

3.0

Zakynthos, Grekland

Välkänt lägenhetshotell i Kalamaki

Detta omtyckta lägenhetshotell passar dig som uppskattar att bo i rogivande omgivningar med gångavstånd till strand och centrum. Här kan du njuta av din frukost på balkongen, spendera lata dagar vid poolen och äta utsökt, grekisk mat på de lokala tavernorna i Kalamaki.

Strand & pool

Trevligt poolområde i lummiga omgivningar

Poolen ligger i hotellets fina trädgård och är en perfekt plats för avkoppling. Här kan du läsa en bra bok i skuggan av ett parasoll, sträcka ut dig på en solstol eller ta ett uppfriskande dopp i poolen. Den separata barnpoolen är idealisk för de minsta barnen att plaska och leka i. Blir du sugen på något under dagen serverar poolbaren svalkande drycker.

Långgrund sandstrand som är hem till havssköldpaddorna

Hotellet ligger ca 500 meter från den långa och fina stranden i Kalamaki som är en dröm med sin gyllene sand och kristallklara vatten. Här kan du ta en långpromenad längs vattenbrynet eller sträcka ut dig på en solstol, lyssna på vågornas skvalpande och känna den svalkande havsbrisen mot huden. Stranden uppskattas inte bara av människor, den är även en fristad för de vackra havssköldpaddorna. Längs huvudvägen och vägen som leder ner mot stranden i östra Kalamaki finns flera internationella restauranger och några barer.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Det finns goda möjligheter att laga mat själv i lägenheten.

Mot tillägg: Frukost, Halvpension.

Längs huvudvägen och vägen som leder ner mot stranden i östra Kalamaki finns flera internationella restauranger och några barer. Ett större utbud hittar du i grannorten Laganas.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Moderna och rymliga rum med två sängar och möjlighet till en extrasäng. Pentry med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Bad/Dusch och wc, tv, hårtork, säkerhetsbox och luftkonditionering. Alla lägenheter har balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Tvårumslägenheterna har separat sovrum med två sängar och kombinerat vardagsrum/kök med möjlighet till två extrasängar för en vúxen eller två barn 2-11 år. Bad/Dusch och wc, tv, hårtork, säkerhetsbox och luftkonditionering. Alla lägenheter har balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Zakynthos. ZIP/Postal code: 29100. Street: Kalamaki.

Greklands flagga

Kalamaki: Fin sandstrand som du får dela med havssköldpaddorna

Kalamaki

Lugna Kalamaki passar perfekt för barnfamiljer med sin långgrunda fina sandstrand där barnen kan bygga sandslott och plaska i det grunda vattnet. Här finns inga vattensporter för att skydda havssköldpaddorna och det är en stillsam badort som omgiven av oliv- och pinjeträd.» Läs mer om Kalamaki

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos