Arlanda

Res tryggt med Airtours (läs mer här).

.

Louros Beach

3.5

Zakynthos, Grekland

Smakfullt mellanklasshotell med fantastisk trädgård

På detta uppskattade hotell trivs du som vill bo på ett charmigt hotell med strandnära läge. Här kan du strosa runt i hotellets vackra trädgård, njuta av en bra bok vid poolen eller luta dig tillbaka i jacuzzin. För dig som vill ha extra avkoppling rekommenderas ett besök i hotellets fina spa.

Strand & pool

Harmoniskt poolområde med jacuzzi

Här är en utmärkt plats att ladda batterierna och skämma bort dig själv. Här kan du ta en tupplur på en solstol i skuggan av ett parasoll, ta ett svalkande dopp i den stora poolen eller njuta av en god drink i jacuzzin. Blir du hungrig serverar poolbaren lättare rätter under dagen.

Långgrund sandstrand som är hem till havssköldpaddorna

Hotellet ligger ca 250 meter från den långa och fina stranden i Kalamaki som är en dröm med sin gyllene sand och kristallklara vatten. Här kan du ta en långpromenad längs vattenbrynet eller sträcka ut dig på en solstol, lyssna på vågornas skvalpande och känna den svalkande havsbrien mot huden. Stranden uppskattas inte bara av människor, den är även en fristad för de vackra havsköldpaddorna. Längs huvudvägen och vägen som leder ner mot stranden i östra Kalamaki finns flera internationella restauranger och några barer.

Mat & dryck

Kontinental frukost ingår.

Hotellet erbjuder en kontinentalfrukost som ger dig en bra start på dagen och poolbaren serverar snacks.

Längs huvudvägen och vägen som leder ner mot stranden i östra Kalamaki finns flera internationella restauranger och några barer. Ett större utbud hittar du i grannorten Laganas.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Bekväma och trivsamma rum med två sängar och möjlighet till en extrasäng. Dusch, wc och hårtork. AC, tv, mimikylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Greklands flagga

Kalamaki: Fin sandstrand som du får dela med havssköldpaddorna

Kalamaki

Lugna Kalamaki passar perfekt för barnfamiljer med sin långgrunda fina sandstrand där barnen kan bygga sandslott och plaska i det grunda vattnet. Här finns inga vattensporter för att skydda havssköldpaddorna och det är en stillsam badort som omgiven av oliv- och pinjeträd.» Läs mer om Kalamaki

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos