Information gällande coronaviruset

.

Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!

Dora

3.0

Zakynthos, Grekland

Mysigt lägenhetshotell i lummiga omgivningar

Här bor du i ett lugnt område omgiven av grönskande olivlundar och med stranden och Argassi centrum bara en kort promenad bort. Inne i Argassi kan du njuta av en utsökt middag på en av de lokala tavernorna eller dricka ett glas vin på en mysig bar. Med det lugna läget nära centrum får du det bästa av två världar.

Strand & pool

Familjevänligt poolområde i rogivande omgivningar

Det trevliga poolområdet garanterar en härlig dag fylld med sol och bad för både stora som små. Här kan du ladda batterierna i skuggan av ett parasoll eller leka med barnen i den separata barnpoolen.

Smal strand med klarblått vatten

Endast 150 meter från hotellet har du det vackra, kristallklara havet. Här finns en smal strandremsa som består av sand och sten, på vissa delar av stranden finns det solstolar. Vill du besöka en bredare, finkornig strand kan du åka till Vassilikos halvön eller Kalamaki.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Det finns goda möjligheter att laga mat själv i lägenheten, små matbutiker och minimarkets finns ca 150 meter bort.

Här i Argassi håller restaurangerna bäst kvalitet om man jämför med de andra turistorterna. Längs huvudgatan ligger de flesta restaurangerna och håller en internationell karaktär. Några barer och kaféer finns också, även vid stranden. Du bor nära Zakynthos stad där du hittar tavernor längs hamnen men även mer autentiska inne bland gator och torg.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Enkla men trevliga lägenheter med två sängar eller dubbelsäng. Bad/dusch, wc och hårtork. Pentry med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Alla lägenheter har balkong eller markterrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkla men trevliga lägenheter med separat sovrum med två sängar eller dubbelsäng och kombinerat vardagsrum/kök och möjlighet till två extrasängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Pentry med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Alla lägenheter har balkong eller markterrass.

Greklands flagga

Argassi: Populära Argassi är en perfekt utgångspunkt för olika utflykter

Argassi

Trevliga Argassi bjuder på många mysiga tavernor och barer längs huvudgatan och den långa stranden som är så smal att solstolarna knappt får plats på vissa ställen. Från Argassi har du nära till Zakynthos stad som är väl värd ett besök för shopping eller en romantisk middag på någon av hamnpromenadens serveringar. Vasilikoshalvön har fina stränder som Gerakas Beach där havssköldpaddorna lägger sina ägg.» Läs mer om Argassi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Dora

Ändra sökning

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos