Arlanda

Castello

2.5

Zakynthos, Grekland

Omtyckt lägenhetshotell med utmärkt läge

På detta enkla men trevliga lägenhetshotell trivs du som prioriterar bra läge framför hög hotellstandard. Här får du det bästa av två världar när du bor direkt på stranden och samtidigt mitt i Argassi centrum. Njut av en god frukost på balkongen, ta ett svalkande dopp i det klarblå havet och ät en utsökt middag på en av de mysiga tavernorna i Argassi.

Strand

Kristallklart vatten som inbjuder till bad

Precis nedanför hotellet ligger stranden. På sina ställen smal och stenig, på andra ställen lite bredare med finkornig sand.Här kan du njuta av det svalkande, klarblå vattnet, känna den salta havsbrisen mot huden och lyssna på ljudet av vågorna som rullar upp på stranden. Om du blir hungrig under dagen finns det en snackbar som serverar lättare rätter.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Du kan laga egen mat i lägenhetens pentry och det finns en snackbar på stranden om du blir hungrig under dagen. Minimarket finns på hotellet.

Här i Argassi håller restaurangerna bäst kvalitet om man jämför med de andra turistorterna. Längs huvudgatan ligger de flesta restaurangerna och håller en internationell karaktär. Några barer och kaféer finns också, även vid stranden. Du bor nära Zakynthos stad där du hittar tavernor längs hamnen men även mer autentiska inne bland gator och torg.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Enkla men trevliga lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar, möjlighet till en extrasäng. Bad/dusch, wc, hårtork. Pentry med kokplatta, kylskåp och enklare köksutrustning, tv och AC. Alla lägenheter har balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkla men trevliga lägenheter med ett separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Kombinerad kök- och vardagsrumsdel med två extrasängar. Bad/dusch, wc, hårtork. Pentry med kokplatta, kylskåp och enklare köksutrustning, tv och AC. Alla lägenheter har balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Zakynthos. ZIP/Postal code: 29100. Street: Argassi.

Greklands flagga

Argassi: Populära Argassi är en perfekt utgångspunkt för olika utflykter

Argassi

Trevliga Argassi bjuder på många mysiga tavernor och barer längs huvudgatan och den långa stranden som är så smal att solstolarna knappt får plats på vissa ställen. Från Argassi har du nära till Zakynthos stad som är väl värd ett besök för shopping eller en romantisk middag på någon av hamnpromenadens serveringar. Vasilikoshalvön har fina stränder som Gerakas Beach där havssköldpaddorna lägger sina ägg.» Läs mer om Argassi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos