Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Argassi på Zakynthos Grekland

Argassi

Populära Argassi är en perfekt utgångspunkt för olika utflykter

Om Argassi

Trevliga Argassi bjuder på många mysiga tavernor och barer längs huvudgatan och den långa stranden som är så smal att solstolarna knappt får plats på vissa ställen. Från Argassi har du nära till Zakynthos stad som är väl värd ett besök för shopping eller en romantisk middag på någon av hamnpromenadens serveringar. Vasilikoshalvön har fina stränder som Gerakas Beach där havssköldpaddorna lägger sina ägg.

Transfertid med buss till Argassi ca 30 min

Restauranger i Argassi

Här i Argassi håller restaurangerna bäst kvalitet om man jämför med de andra turistorterna. Längs huvudgatan ligger de flesta restaurangerna och håller en internationell karaktär. Några barer och kaféer finns också, även vid stranden. Du bor nära Zakynthos stad där du hittar tavernor längs hamnen men även mer autentiska inne bland gator och torg.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 349:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Landvetter fredag 19 maj. Del i enrumslägenhet. Castello, Zakynthos.

Sök pris och boka

Våra hotell i Argassi

Var ligger Argassi?

Karta Zakynthos
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!