Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Bozikis Palace

2.5

Zakynthos, Grekland

Trivsam atmosfär och pool

I ena änden av Laganasstranden, i Agios Sostis, ligger detta familjära hotell i lugna omgivningar. Strandens klara vatten och det mysiga hotellområdet gör att barnfamiljer trivs medan par och vänner gillar hotellets läge med flera tavernor i närheten.

Strand & pool

Pool med solstolar och parasoller

Lägg dig ner på en av solstolarna kring poolen och låt semestern smälta in i kroppen. När det blir för varmt doppar du dig i poolen eller lägger dig under ett parasoll. Poolbaren står redo intill med snacks och svalkande drycker. En del av poolen är avdelad så att barnen kan plaska ostört.

Stranden på bekvämt avstånd

Till stranden är det enkelt att promenera, cirka 200 meter nedför backen. I Agios Sostis är det bäst att bada på stranden som fortsätter ända in till Laganas. Längs stranden finns strandbarer som lockar med både mat och dryck och flera erbjuder solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Kontinental frukost ingår.

Förutom läcker grekisk mat bjuder Agios Sostis tavernor emellanåt på stämningshöjande musikunderhållning och stämningen är genomgående god. Mataffärer finns för dig som bor med självhushåll.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Traditionellt inredda rum med separata sängar. Bad/dusch och wc. AC, tv, litet kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Greklands flagga

Agios Sostis: By med strand och genuin atmosfär på de lokala tavernorna

Agios Sostis

Längs vattnet i denna mysiga lilla by ligger tavernor och caféer på rad och lockar med fräscha grekiska sallader och saftig souvlaki. En smal strandremsa erbjuder havsbad, solstolar och parasoller men för en bredare strand promenerar du upp mot Laganas och passar då på att besöka Cameo Island för kristallklara bad i en skyddad vik. Om du vill hitta på något kan du prova trampbåtarna och spana efter förbipasserande sköldpaddor.» Läs mer om Agios Sostis

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Bozikis Palace

Arlanda
fre 15 maj fre 22 maj fre 29 maj fre 5 juni fre 12 juni
Dubbelrum, 2 personer Dubbelrum, 2 personer
info fre 15 maj
4 449:- 4 949:-

Sällskapets pris:

8 898:-
info fre 22 maj
4 249:- 4 749:-

Sällskapets pris:

8 498:-
info fre 29 maj
4 249:- 4 749:-

Sällskapets pris:

8 498:-
info fre 5 juni
4 249:- 4 749:-

Sällskapets pris:

8 498:-
info fre 12 juni
4 949:- 5 449:-

Sällskapets pris:

9 898:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Zakynthos

» Se alla våra hotell på Zakynthos