Villa Meresi

2.5

Thassos, Grekland

Semestra på egen hand i Thassos stad

Litet hotell nära hamnen i Thassos stad. Det här enkla boendet är perfekt för dig som vill kunna njuta av nöjesutbudet och de olika stränderna runtomkring staden. Vill du ut på äventyr runt ön hittar du busstationen en kort promenad bort eller så hyr du en bil och bestämmer allt din egen takt.

Strand

Promenadavstånd till sköna bad

Här väljer du själv vilken strand du vill spendera dagen på. Bortom den gamla fiskehamnen ligger stranden som kallas för Town beach. Här badar du mitt i stan och det finns solstolar och parasoller att hyra. I strandbaren kan du köpa något gott att äta och dricka. Sanden är grovkornig och vattnet blir rätt snabbt djupt. Går du åt andra hållet, alltså väster om hamnen kan du välja mellan olika badvikar, vissa har solstolar och vissa andra inte. Typ av strand varierar också, en del med klappersten, andra är mer sandiga.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I Thassos stad njuter du av det grekiska vardagslivet. Här äter man gärna sent på kvällen och fortsätter till kaféer och barer efteråt. Stränderna inne i stan bjuder på snackbarer och någon lite finare loungebar. Vid hamnen och även i gränderna bakom ligger de flesta restauranger och kaféer samlade men du hittar enstaka tavernor även i utkanten av byn. Mindre mataffärer finns vid hamnen och även vid stranden medan de större ligger utanför centrum.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Rymliga och ljusa lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv och wifi. Pentry med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till en eller två extrasängar i form av hopfällbar säng eller enkelsäng. Alla rum har balkong eller markterrass.

Greklands flagga

Thassos Stad: Genuint och mysigt i Thassos stad

Thassos Stad

Thassos stad är en livlig och genuin stad men ändå lugn och avslappnad. Vid den gamla fiskehamnen finns den äldre delen av staden, här hittar man de bästa restaurangerna och atmosfären är mer rustik. Längs med hamnen och parallellt med den finns många restauranger, uteserveringar och mysiga barer. Det finns två stränder i stan med strandservice men de finare stränderna ligger lite utanför.» Läs mer om Thassos Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Villa Meresi

Arlanda
lör 14 september lör 21 september
Enrumslägenhet, 2 personer Enrumslägenhet, 2 personer
info lör 14 september
3 599:- 5 399:-

Sällskapets pris:

7 198:-
info lör 21 september
3 899:- 4 799:-

Sällskapets pris:

7 798:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Thassos

» Se alla våra hotell på Thassos