Rachoni Resort

3.0

Thassos, Grekland

Välkänt mellanklasshotell direkt på stranden

Här trivs par och barnfamiljer som älskar att bada. Både havet och poolen lockar med svalka och stranden intill hotellet passar både för sandslottsbyggande och solande. Middag är ordnat så allt du behöver tänka på är att slappna av.

Strand & pool

Poolområde med solstolar och poolbar

Poolområdet är luftigt och vetter mot havet. Här varvar du dagarna med att ligga på en av solstolarna, bada i poolen eller äta något lättare från poolbaren. En del av poolen är lite grundare och passar för de som inte kan simma så bra.

Långgrund strand alldeles bredvid

Intill hotellet hittar du den fina sandstranden där hela familjen trivs. Här badar du i det klara vattnet eller lägger dig på en solstol och filosoferar. Föredrar du skugga finns parasoller men även träd som ger skugga och grönska. Hotellets poolbar finns på bekvämt avstånd när du blir törstig.

Mat & dryck

Halvpension ingår. Halvpension innebär frukost och ytterligare en måltid, oftast middag. Måltidsdrycker ingår inte.

I hotellets ljusa restaurang dukas buffén upp åtminstone till frukost och middag. Två dagar i veckan serveras ā la carte på en närliggande taverna så att du kan få smaka på det äkta grekiska köket. Heta dagar vid poolen kyler du av med något svalkande från poolbaren. Där serveras även kaka på eftermiddagen.

Tillägg finns. i

I lilla Skala Rachoni finns allt du behöver i matväg. Längs stranden hittar du några tavernor och längs huvudvägen i ortens centrum finns tavernor, bageri och minimarket. Avsluta kvällen med en fräsch sallad och god grillad fisk från dagens fångst.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Rymliga och fina rum på cirka 26 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Superiorrum, 2‑3 personer

Fina rum på cirka 23 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Mot tillägg: havsutsikt

Greklands flagga

Skala Rachoni: Känn lugnet i stillsamma och soliga Skala Rachoni

Skala Rachoni

I Skala Rachoni bor du med lantlig karaktär mitt bland olivlundarna och här finns flera små badvikar med fin sand. Hit reser du som vill ha lugn och ro och en bra utgångspunkt för att ta dig på utflykter med buss eller hyrbil. I Skala Rachoni finns några bra tavernor, apotek och mataffär men i övrigt är det lugnt och stillsamt.» Läs mer om Skala Rachoni

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Rachoni Resort

Arlanda
lör 7 september lör 14 september lör 21 september
Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer
info lör 7 september
4 699:- 6 799:-

Sällskapets pris:

9 398:-
info lör 14 september
4 249:- 6 349:-

Sällskapets pris:

8 498:-
info lör 21 september
5 049:- 5 949:-

Sällskapets pris:

10 098:-
Superiorrum, 2‑3 personer Superiorrum, 2‑3 personer
info lör 7 september
4 649:- 6 749:-

Sällskapets pris:

9 298:-
info lör 14 september
4 149:- 6 249:-

Sällskapets pris:

8 298:-
info lör 21 september
4 949:- 5 849:-

Sällskapets pris:

9 898:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Thassos

» Se alla våra hotell på Thassos