Information om coronaviruset (läs mer här).

.

Öppet köp fram till 90 dagar innan avresa!

» Läs mer om öppet köp här

Sentimento

4.0

Thassos, Grekland

Strandnära boende i snygga lägenheter

Modernt och fräscht hotell med ljuvligt läge bara ett stenkast från stranden. Här bor du som önskar ett boende i snygg design och gärna klarar dig på egen hand i lugna omgivningar. I den grönskande trädgården runt om hotellet hittar du en bar med bord och stolar. Utsikten över strand och hav mellan träden inger en skön och avkopplande atmosfär.

Strand

Rofylld strand för salta dopp

Etisies Beach ligger utsträckt nedanför hotellet. Stranden är en blandning av sten, grus och sand, här kan du slå dig ner på en solstol under bastparasollen och njuta av dagen. Vill du hellre borra ner fötterna i sanden så lägger du dig på handduken i den varma sanden. Långa promenader och svalkande dopp gör semesterdagarna precis som de ska vara och på kvällen bjuds du på Thassos vackraste solnedgång. Väg måste korsas till stranden.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Hotellets bar serverar goda drinkar och kaffe på grekiskt vis. I lägenheten finns kokmöjligheter och kylskåp så du kan laga dina egna måltider. En dryg kilometer bort ligger hamnen i Skala Prinos där du hittar supermarket och några tavernor.

I Skala Prinos finns några tavernor, kaféer och mataffär. Fortsätter du västerut mot campingen finns ytterligare fler tavernor. Här njuter du av det lokala grekiska köket, grillat kött och färsk fisk direkt från havet.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Moderna och ljusa lägenheter med dubbelsäng. Dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet i etage, 2‑4 personer

Moderna och ljusa lägenheter i två våningar. På nedre plan finns en stor dubbelsäng och på den övre finns en mindre dubbelsäng för en vuxen eller två barn. Dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har balkong eller terrass.

Greklands flagga

Skala Prinos: Skön atmosfär i gamla fiskebyn Skala Prinos

Skala Prinos

Till Skala Prinos på öns nordvästra kust åker du som vill njuta av lugn och ro i en skön grekisk atmosfär. Här trivs barnfamiljerna bra då stranden är långgrund och mjuk. I Skala Prinos finns några tavernor, mataffär och ett av de sista aktiva traditionella båtvarven på Thassos. Byn Prinos har en populär marknad på måndagar. Här njuter du av lugnet och en solnedgång som är en av Thassos bästa.» Läs mer om Skala Prinos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Sentimento

Ändra sökning

Fler hotell på Thassos

» Se alla våra hotell på Thassos