Arlanda

Suzie

2.5

Thassos, Grekland

Bekvämt lägenhetshotell med pool

Börja morgonen med ett dopp i havet som ligger på bekvämt avstånd. Spendera sedan dagen kring poolen eller promenera upp till Golden Beach. På kvällen sitter du på balkongen med ett glas vin innan du går och utforskar barerna och tavernorna i hamnen.

Strand & pool

Solstolar runt poolen

Kring poolen ligger du på en solstol och suger i dig medelhavssolens varma strålar. Flera av balkongerna vetter mot poolområdet så har du tur kan du redan från balkongen se om favoritplatsen är ledig. När det blir för varmt i solen fäller du upp parasollet eller beställer något kallt från baren.

Golden Beach på promenadavstånd

Den närmaste stranden är en klapperstensstrand där det passar att ta ett morgondopp. Ett par tavernor finns där att prova när du blir hungrig. Stranden är lång men relativt smal. Fortsätter du en bit upp kommer du till populära Golden Beach där finare sand tar över och det finns solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här semestrar du självständigt och kan laga mat i pentryt på rummet. En bar finns på hotellet för drycker under dagen vid poolen.

Längs Golden Beach finns många tavernor och barer. Här bjuds du på traditionell grekisk mat som souvlaki och grillad fisk. Skala Panagia är den lilla kustbyn på norra änden av stranden, här finns restauranger, barer och minimarkets samlade nedanför hotellen längs stranden. Den södra änden heter Skala Potamias och här finns en liten hamn omgiven av några restauranger.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Rymliga lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc. AC, säkerhetsbox och tv. Minikök med kokplatta, vattenkokare, kylskåp och enklare köksutrustning. Alla rum har balkong med bord och stolar.

Bra att veta

Country: Greece. City: Thassos. ZIP/Postal code: 64004. Street: Golden Beach.

Greklands flagga

Golden Beach: Golden Beach på Thassos östkust är en av Greklands bästa stränder

Golden Beach

Prisbelönta Golden Beach är tre kilometer lång och en av Greklands bästa stränder. Denna långgrunda strand med fin sand ligger mellan två badorter och är perfekt för soliga dagar och salta dopp. Längs hela stranden har du ett bra utbud av restauranger, barer och ett behagligt nöjesliv. De höga bergen omfamnar viken och dess hotell och uppe på bergssluttningen hittar du de genuina gamla byarna Panagia och Potamias.» Läs mer om Golden Beach

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Thassos

» Se alla våra hotell på Thassos