Arlanda

Afroditi Golden Beach

3.0

Thassos, Grekland

Enkelt och omtyckt med bästa läget - alltid med balkong

Här bor du strandnära i rymliga lägenheter med balkong och utsikt över den blomsterprydda trädgården. Det här familjeägda hotellet passar dig som vill bo nära stranden och skämma bort dig med genuin grekisk mat på en taverna framåt kvällskvisten. Frukosten kan du duka upp på balkongen medan solen sakta letar sig upp över havet.

Strand

Ett stenkast till välkända sandstranden Golden Beach

En av Thassos finaste sandstränder ligger nedanför hotellet. Dröm dig bort när du sitter i vattenbrynet med tårna nedgrävda i sanden medan vinden fläktar i håret. Tre kilometer långgrund och barnvänlig strand med solstolar, parasoller och många restauranger, tavernor och barer i olika stilar och smaker. Stranden varierar i bredd och på flera ställen, som här nedanför hotellet, breder sanddynerna ut sig och stranden smalnar av.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här lagar du mat, om du vill, i pentryt. Vid Golden Beach finns många restauranger, barer, caféer och mataffärer.

Längs Golden Beach finns många tavernor och barer. Här bjuds du på traditionell grekisk mat som souvlaki och grillad fisk. Skala Panagia är den lilla kustbyn på norra änden av stranden, här finns restauranger, barer och minimarkets samlade nedanför hotellen längs stranden. Den södra änden heter Skala Potamias och här finns en liten hamn omgiven av några restauranger.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Rymliga enrumslägenheter med separata sängar. Bad/dusch och wc. AC, tv, wifi, säkerhetsbox och pentry med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Alla rum har stora balkonger med bord och stolar. De flesta lägenheterna har delvis havsutsikt, några har full havsutsikt. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng eller enkelsäng.

Bra att veta

Country: Greece. City: Thassos. ZIP/Postal code: 64004. Street: Golden Beach.

Greklands flagga

Golden Beach: Golden Beach på Thassos östkust är en av Greklands bästa stränder

Golden Beach

Prisbelönta Golden Beach är tre kilometer lång och en av Greklands bästa stränder. Denna långgrunda strand med fin sand ligger mellan två badorter och är perfekt för soliga dagar och salta dopp. Längs hela stranden har du ett bra utbud av restauranger, barer och ett behagligt nöjesliv. De höga bergen omfamnar viken och dess hotell och uppe på bergssluttningen hittar du de genuina gamla byarna Panagia och Potamias.» Läs mer om Golden Beach

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Thassos

» Se alla våra hotell på Thassos