Sök och boka resa
Arlanda
Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!

Information gällande coronaviruset

.

Resor till Agios Ioannis Beach på ThassosGrekland

Ostört strandläge i skyddad bukt

Om Agios Ioannis Beach

Agios Ioannis Beach är ett litet smultronställe på Thassos sydöstra kust mellan Kinira och Aliki. Förr var stranden en avskild och fridfull oas, oexploaterad och naturskön. Nu är den precis som den sandstrand du drömmer om med finkornig sand, långgrund och barnvänlig. Vattnet är kristallklart och gillar du att snorkla har du kommit helt rätt.

Från Agios Ioannis Beach till närmaste matställe är det ca tre kilometer. Då hamnar du i Aliki som har några tavernor, en bar och en mataffär. Till närmaste by, Kinira, är det ca 8,5 kilometer. Här finns tavernor, restauranger, pizzeria och en mataffär.

Var ligger Agios Ioannis Beach?

Karta Agios Ioannis Beach

Väder och badtemperaturer

På Thassos råder ett behagligt medelhavsklimat, i slutet av april börjar temperaturen att stiga och når i maj runt 20 grader dagtid med lite kallare nätter. I juni börjar den sköna sommaren med temperaturer runt 25 grader. Under högsommaren juli- augusti är det varmt med temperaturer runt 30 grader och knappt ett moln på himlen. Vattentemperaturen ligger på ca 20-25 grader under sommaren och solen skiner ca 10-12 timmar per dag. I september börjar det bli svalare med temperaturer runt 25 grader igen. I början av våren och sen höst kan det komma regnskurar men oftast inget långvarigt.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider på hotellen samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Andra resmål på Thassos