Sök och boka resa
Arlanda

Utflykter på Skopelos Grekland

MAMMA MIA HIGHLIGTHS

Utflykten börjar med en busstur längs öns västra kust till det vackra kapellet Ag. Ioannis. Här får man möjlighet att klättra de 199 trappstegen upp till själva kapellet eller bara promenera runt och njuta i sann Mamma Mia-anda. Efter en stunds fri tid fortsätter turen till Kastani-stranden där många scener i filmen spelades in. Därefter stannar vi till vid Panormos strand för ett dopp i det kristallklara vattnet. Här finns möjlighet att inta lunch på någon av strandtavernorna. Heldag med engelsktalande guide.

BÅTTUR

Träbåten Gorgona tar oss på en fantastisk tur till den övergivna ön Kyra Panagia och Greklands största marina nationalpark. Båtturen utgår från Skopelos hamn och tar oss först över till grannön Alonissos. Väl på Kyra Panagia tar vi oss upp den något branta vägen till klostret som är från år 993. Här får vi en guidad tur av vår kapten. Tillbaka på båten igen finns tid för sol och bad, snorkling och en lättare lunch.

GUIDAD TUR & VINPROVNING

Vi tar oss på en guidad tur till Panagitsa kyrkan och fortsätter sedan ner genom en labyrint av gränder och torg som utgör den äldre delen av Skopelos. Vi stannar till på den prisbelönta restaurangen Gialos där vi får avnjuta av en mängd olika traditionella och moderna grekiska rätter samt ett urval av grekiska viner. Följ med vår lokala guide för att få en introduktion till den riktiga grekiska livsstilen på Skopelos! Turen inkluderar kalla & varma rätter samt dryck. Avgångstid & dagar för denna tur varierar under säsongen, kontakta Dolphin of Skopelos för mer information.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!