Arlanda

Villa Nena

4.0

Skopelos, Grekland

Som hemma fast borta i eget hus

För par och små familjer är Villa Nena perfekt med lantligt läge i natursköna omgivningar där man kan promenera och beundra utsikten. Vill man lata sig i stället badar man i egen pool och grillar en festmåltid på kvällen.

Strand & pool

Bada i egen pool

Runt poolen som är 6x4 meter alternerar du mellan att ligga på en solstol eller sitta på uteplatsen. Utsikten är bedårande med oliv- och pinjeträd som ger skön grönska.

Utforska öns vackra stränder

Eftersom vi rekommenderar hyrbil för detta boende upptäcker du enkelt öns stränder på egen hand. Den närmaste finns i Skopelos stad dit det är cirka två kilometer. Den stranden ligger bredvid hamnen. Den strand som kanske är lättare att besöka är den omtyckta Stafilosstranden med sitt kristallklara vatten dit det är drygt två kilometer. Sanden här är en blandning av sand och klappersten och strandremsan är relativt smal. Under högsäsong finns parasoller att hyra och en servering. I byn ovanför finns ett par restauranger.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här lagar du din favoritmat i det fullt utrustade köket eller grillar något gott utomhus på den inbyggda grillen.

På Skopelos äter du gott. Här finns tavernor och caféer i byarna och matserveringar vid de flesta större stränder. I Skopelos stad finns många restauranger, tavernor och caféer. Vid hamnen finns många uteserveringar och restaurangerna på bergssluttningen bjuder på en fantastisk utsikt. Köket är både grekiskt och internationellt, du väljer själv om du vill njuta av timmeslånga luncher eller något snabbt i farten.

Rum

Villa med 2 sovrum, 4 personer

Modernt inredd villa för 2-4 personer. På entréplan finns ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrumsdelen är möblerad med soffa, bord och stolar, tv och dvd-spelare. Fullt utrustat kök med matplats. Sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar, wc och tvättmaskin. En trappa upp finns ett sovrum med separata sängar och egen balkong. Villan är utrustad med AC i sovrummen och wifi. Utomhus finns inbyggd grill och matplats.

Bra att veta

Country: Greece. City: Skopelos. ZIP/Postal code: 37003. Street: Skopelos.

Greklands flagga

Skopelos: Vackra Skopelos är för badfantaster och livsnjutare

Skopelos

Gröna Skopelos är vacker med sitt böljande landskap och underbara stränder. En genuint grekisk atmosfär vilar över den frodiga ön med vinodlingar, fruktträd och väldoftande pinjeträd. Skopelos stad är byggd som en amfiteater runt den charmiga hamnen och är full av restauranger och uteserveringar. Efter filmatiseringen av musikalen Mamma Mia, där många av scenerna är inspelade just på Skopelos, har världen fått upp ögonen för denna fagra smaragd.» Läs mer om Skopelos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Skopelos

» Se alla våra hotell på Skopelos