Arlanda

Rigas

3.5

Skopelos, Grekland

Välkomnande hotell med något för alla

Här trivs både familjer och par eftersom hotellet erbjuder en mix av både rum och måltidsprogram där det finns något som passar alla. Centralpunkten för hotellet är poolen där du badar, solar eller sitter i skuggan under ett träd och beställer något svalkande från poolbaren.

Strand & pool

Grönskande träd vid poolen

Vid poolen ligger du och latar dig i skön omgivning, antingen under ett träd eller parasoll. Du väljer antingen en solstol eller så kan du sitta vid ett bord om du vill passa på att äta något från poolbaren samtidigt. Hotellet består av flera byggnader och några av rummen har utsikt mot poolen.

Strand vid hamnen

Till den närmaste stranden, som ligger vid sidan av hamnen, är det en promenad på ungefär 650 meter. Från den har du nära till restauranger och caféer när du blir hungrig efter ett salt dopp. Stranden är ganska liten och har grovkornig sand uppblandad med stenar. Det finns solstolar att hyra. Eftersom hamnen ligger bredvid, passerar båtar ganska nära. Den mer kända stranden Stafilos ligger 4 kilometer bort. Det går både badbåtar och bussar från stan till olika stränder på ön.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Du behöver inte gå hungrig på hotellet för här finns två restauranger att välja på. Den ena serverar buffé och den andra à la carte. Under dagen kan du dessutom välja att köpa snacks och drycker från poolbaren.

Mot tillägg: All Inclusive Economy, Halvpension. i

På Skopelos äter du gott. Här finns tavernor och caféer i byarna och matserveringar vid de flesta större stränder. I Skopelos stad finns många restauranger, tavernor och caféer. Vid hamnen finns många uteserveringar och restaurangerna på bergssluttningen bjuder på en fantastisk utsikt. Köket är både grekiskt och internationellt, du väljer själv om du vill njuta av timmeslånga luncher eller något snabbt i farten.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Ljusa dubbelrum på ca 14 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC under juli och augusti, tv, kylskåp och wifi. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Balkong eller markterrass.

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Ljusa lägenheter på ca 20 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC under juli och augusti, tv och wifi. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa eller enkelsäng. Minikök med kokplatta, kylskåp och enklare köksutrustning. Balkong eller markterrass med bord och stolar.

Trerumslägenhet i etage, 4‑6 personer

Ljusa lägenheter på ca 50 m². På bottenvåningen finns ett badrum, ett sovrum med dubbelsäng eller separata sängar och ett kombinerat vardagsum/kök med bäddsoffa. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar och ett litet badrum. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC under juli och augusti, tv och wifi. Minikök med kokplatta, kylskåp och enklare köksutrustning. Balkong eller markterrass med bord och stolar. Vissa balkonger och terrasser är gemensamma med grannlägenheten.

Tvårumslägenhet med privat pool, 2‑5 personer

Ljusa rymliga lägenheter på ca 40 m². Ett sovrum med dubbelsäng och ett kombinerat vardagsrum/kök med separata sängar och en bäddsoffa. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC under juli och augusti, tv och wifi. Minikök med kokplatta, kylskåp och enklare köksutrustning. Alla lägenheter har markterrass med privat pool.

Tvårumslägenhet, 2‑5 personer

Ljusa lägenheter på ca 30 m². Ett sovrum med dubbelsäng eller separata sängar och ett kombinerat vardagsum/kök med antingen bäddsoffa eller upp till tre enkelsängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC under juli och augusti, tv och wifi. Minikök med kokplatta, kylskåp och enklare köksutrustning. Balkong eller markterrass med bord och stolar.

Bra att veta

Country: Greece. City: Skopelos. ZIP/Postal code: 37003. Street: Skopelos.

Greklands flagga

Skopelos: Vackra Skopelos är för badfantaster och livsnjutare

Skopelos

Gröna Skopelos är vacker med sitt böljande landskap och underbara stränder. En genuint grekisk atmosfär vilar över den frodiga ön med vinodlingar, fruktträd och väldoftande pinjeträd. Skopelos stad är byggd som en amfiteater runt den charmiga hamnen och är full av restauranger och uteserveringar. Efter filmatiseringen av musikalen Mamma Mia, där många av scenerna är inspelade just på Skopelos, har världen fått upp ögonen för denna fagra smaragd.» Läs mer om Skopelos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Skopelos

» Se alla våra hotell på Skopelos