Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Evlalia

2.5

Skopelos, Grekland

Bo bland grönskande olivträd

Här känner du direkt att du är i Grekland med lummiga olivlundar inpå knuten och utsikt över de vita husen i Skopelos stad. Du varvar dagarna med att bada i poolen, läsa en bok i skuggan, sola och slappna av helt. Här får du rå om dig själv.

Strand & pool

Pool bland olivträden

Poolen är omgiven av gröna olivträd så det känns som du badar i en trädgård. Runt poolen finns solstolar och parasoller så du kan sola eller sitta i skuggan som du vill. För barnen finns en grundare pool och även en liten lekplats. Utsikten ner mot byn och vattnet ger vackra vyer och snackbaren tar hand om dryckesbehoven.

Bystrand nere vid hamnen

Närmaste strand hittar du nere vid hamnen, ca 900 m bort, och den består av sand blandat med stenar. Du som tycker om att varva sol och bad med att strosa runt bland butiker kommer trivas. Det finns solstolar och parasoller och i byn finns gott om restauranger och caféer. För att komma hit promenerar man och delar då vägbanan med trafik. Lokaltrafiken till hotellet är begränsad men nerifrån byn går båtar och bussar till andra stränder och byar på ön. Bland andra kan du åka till den välkända Stafilosstranden, ungefär 4 km bort.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här har du möjlighet att sköta dina egna måltider i miniköket i din lägenhet eller välja att äta ute på någon av byns alla härliga grekiska tavernor. Under högsäsong finns hotellets snackbar öppen och serverar enklare rätter.

På Skopelos äter du gott. Här finns tavernor och caféer i byarna och matserveringar vid de flesta större stränder. I Skopelos stad finns många restauranger, tavernor och caféer. Vid hamnen finns många uteserveringar och restaurangerna på bergssluttningen bjuder på en fantastisk utsikt. Köket är både grekiskt och internationellt, du väljer själv om du vill njuta av timmeslånga luncher eller något snabbt i farten.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Rustika lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. Minikök med kokplatta, kylskåp och enklare köksutrustning. Balkong eller terrass med bord och stolar. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Rustika lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. Minikök med kokplatta, kylskåp och enklare köksutrustning. Balkong eller terrass med bord och stolar. Möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa.

Bra att veta

Snackbaren är öppen 15/6-31/8.

Greklands flagga

Skopelos: Vackra Skopelos är för badfantaster och livsnjutare

Skopelos

Gröna Skopelos är vacker med sitt böljande landskap och underbara stränder. En genuint grekisk atmosfär vilar över den frodiga ön med vinodlingar, fruktträd och väldoftande pinjeträd. Skopelos stad är byggd som en amfiteater runt den charmiga hamnen och är full av restauranger och uteserveringar. Efter filmatiseringen av musikalen Mamma Mia, där många av scenerna är inspelade just på Skopelos, har världen fått upp ögonen för denna fagra smaragd.» Läs mer om Skopelos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Evlalia

Arlanda
sön 17 maj sön 24 maj sön 31 maj sön 7 juni sön 14 juni
Enrumslägenhet, 2‑3 personer Enrumslägenhet, 2‑3 personer
info sön 17 maj
4 599:- 5 099:-

Sällskapets pris:

9 198:-
info sön 24 maj
4 199:- 4 699:-

Sällskapets pris:

8 398:-
info sön 31 maj
4 199:- 4 699:-

Sällskapets pris:

8 398:-
info sön 7 juni
4 199:- 4 699:-

Sällskapets pris:

8 398:-
info sön 14 juni
4 399:- 4 899:-

Sällskapets pris:

8 798:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Skopelos

» Se alla våra hotell på Skopelos