Arlanda

Aperitton

3.0

Skopelos, Grekland

Pool och utsikt över Skopelos stad

Med utsikt över Skopelos stad ligger detta omtyckta hotell på en höjd. Här trivs du som vill semestra kring poolen och samtidigt ha närhet till restauranger och den service som en hamnort erbjuder. Frukosten avnjuts bäst på utomhusterrassen och vill du ha sällskap finns möjlighet till mingel i det gemensamma tv-rummet.

Strand & pool

Pool med solstolar

Poolen är rymlig och omges av solstolar där du både kan ligga i solen eller under ett parasoll. Det finns även några bord med vanliga stolar om du föredrar det. Poolen är hotellets centralpunkt och några av rummen har utsikt mot den.

Strand nere vid hamnen

Till den närmaste stranden, som ligger vid sidan av hamnen, är det en promenad utför på ungefär 550 meter. Den stranden har grovkornig sand uppblandad med stenar och det finns solstolar att hyra. Eftersom hamnen ligger bredvid, passerar båtar ganska nära. Den mer kända stranden Stafilos ligger 4 kilometer bort. Det går både badbåtar och bussar från stan till olika stränder på ön.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Frukosten serveras antingen inomhus i frukostmatsalen eller på dess utomhusterrass. Det finns en bar för kylda drycker som svalkar din semester på bästa sätt.

På Skopelos äter du gott. Här finns tavernor och caféer i byarna och matserveringar vid de flesta större stränder. I Skopelos stad finns många restauranger, tavernor och caféer. Vid hamnen finns många uteserveringar och restaurangerna på bergssluttningen bjuder på en fantastisk utsikt. Köket är både grekiskt och internationellt, du väljer själv om du vill njuta av timmeslånga luncher eller något snabbt i farten.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Enkla rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong med bord och stolar. Möjlighet till extrasäng för barn 2-11 år i form av hopfällbar säng.

Bra att veta

Country: Greece. City: Skopelos. ZIP/Postal code: 37003. Street: Skopelos.

Greklands flagga

Skopelos: Vackra Skopelos är för badfantaster och livsnjutare

Skopelos

Gröna Skopelos är vacker med sitt böljande landskap och underbara stränder. En genuint grekisk atmosfär vilar över den frodiga ön med vinodlingar, fruktträd och väldoftande pinjeträd. Skopelos stad är byggd som en amfiteater runt den charmiga hamnen och är full av restauranger och uteserveringar. Efter filmatiseringen av musikalen Mamma Mia, där många av scenerna är inspelade just på Skopelos, har världen fått upp ögonen för denna fagra smaragd.» Läs mer om Skopelos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Skopelos

» Se alla våra hotell på Skopelos