Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Skopelos Grekland

Skopelos

Vackra Skopelos är för badfantaster och livsnjutare

Våra hotell på Skopelos

Om Skopelos

Gröna Skopelos är vacker med sitt böljande landskap och underbara stränder. En genuint grekisk atmosfär vilar över den frodiga ön med vinodlingar, fruktträd och väldoftande pinjeträd. Skopelos stad är byggd som en amfiteater runt den charmiga hamnen och är full av restauranger och uteserveringar. Efter filmatiseringen av musikalen Mamma Mia, där många av scenerna är inspelade just på Skopelos, har världen fått upp ögonen för denna fagra smaragd.

Genuint, sceniskt och oemotståndligt

Skopelos har lyckats behålla sin autentiska charm och är en ö dit du kommer för att njuta och bara vara. Ön är rätt stor och bergig, på norra sidan stupar de höga klipporna brant ner i havet och nedanför kan du hitta små orörda badvikar med kristallklart vatten. Du upptäcker Skopelos bäst på egen hand, hyr en bil och stanna till vid öns ljuvliga stränder eller besök någon av de 360 kyrkorna som finns.

Med Airtours bor du bra nära Skopelos stad

Blomstersmyckade Skopelos stad med sina vitkalkade hus och terrakottafärgade tak klättrar uppför bergssluttningen. Små gränder slingrar sig mellan husen och stämningen är trolsk och romantisk. Strosa i den mysiga hamnen och njut av en god middag på någon av tavernorna när mörkret smyger sig på. Ön är berömd för sina plommon och mandlar som ofta återkommer i öns traditionella maträtter. Lugnet på Skopelos smittar av sig och känslan tar du med dig hem igen.

Lästips från bloggen

Vy över Berlin

Grekiska öar - Hitta din favorit!

Grekland har något för alla, särskilt för solälskare från norr. Här är drömmen om ljusa stränder och kristallklart, blått vatten verklighet. Utöver det är variationen stor och det finns resmål och hotell för de flesta plånböcker och intressen. Här är…

Klimatkompenserad resa
fr. 3 399:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda söndag 27 augusti. Del i dubbelrum. Ionia, Skopelos.

Sök pris och boka

Var ligger Skopelos?

Karta Skopelos

Karta över Skopelos

Restid från Stockholm: 3 timmar 25min

Öppna karta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Dolphin.

Andra resmål i Grekland

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!