Sök och boka resa
Arlanda

Utflykter på Skiathos Grekland

Ö-RUNDTUR

Ta chansen och besök två av Skiathos grannöar Skopelos och Alonissos. På grannön Skopelos tycks tiden ha stått stilla, med sina trånga gränder och vitkalkade hus, påminner den oss om hur Grekland såg ut för ca femtio år sedan. På Alonissos kan du strosa omkring i det mysiga hamnområdet eller ta bussen upp till den gamla huvudstaden, Chora. Chora förstördes i en jordbävning 1965 men har nu restaurerats till en färgglad, vacker by med vidunderlig utsikt. Möjlighet till shopping, intag av lunch, intressanta historieberättelser samt mycket vackra vyer. Heldag. Engelsk guide.

SKIATHOS PÄRLOR

Följ med på en oförglömlig resa som tar oss runt hela Skiathos där vi solar och badar vid några av de vackraste bukter och stränder som ön har att erbjuda. Båten tar oss norrut, förbi de blåa grottorna till sagostranden Lalaria som endast kan besökas via sjövägen. Om vädret tillåter besöker vi även den bysantiska huvudstaden Kastro på öns norra sida. Ett smakprov av Greklands historia i kombination med sol och bad, -en tur man inte bör missa! Möjlighet till intag av lunch. Heldag. Engelsk guide.

SKOPELOS

Passa på att besöka Skopelos och stranden Kastani, där den populära musikalfilmen Mamma Mia spelades in. Det blir en ljuvlig dag till havs med mycket sol och bad ombord på vår båt, Kalypso. Under dagens varmaste timmar gör vi ett stopp i staden Panormos där en härlig lunch serveras. Sista stoppet för dagen blir en av de vackraste stränderna på Skopelos, Milia. Kanske har vi också turen att se delfiner innan vi återigen anländer i Skiathos hamn. Heldag. Lunch ingår ej. Engelsk guide.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!