Arlanda

Alkyon

3.5

Skiathos, Grekland

Centralt beläget hotell vid hamnen

Alkyon är ett välkänt hotell beläget vid den trevliga hamnen i Skiathos stad. Bara runt hörnet har du ett brett utbud av restauranger och barer och här kan du strosa bland de vindlande gatorna med små butiker i timmar. Starta dagen med en härlig frukost och utsikt över havet, ta sedan ett dopp i poolen eller promenera till stranden Megali Ammos för svalkande bad.

Strand & pool

Mysigt poolområde med bar

Poolen ligger inbäddad i grönska och bjuder in till skönt häng och svalkande dopp och simturer. Vila på en solstol i skuggan av ett parasoll och beställ in kalla drycker och goda drinkar från baren.

Promenadvänlig sandstrand med klarblått vatten

Till stranden Megali Ammos är det en promenad på ca 20 minuter genom stan, den långa sandstranden är perfekt för sköna promenader i havsbrisen och har långgrunt, klart vatten. Låt semesterkänslan infinna sig och lugnet skölja över dig när du ligger på en solstol i skuggan av ett parasoll och spanar ut över det glittrande havet. För den aktive erbjuds olika typer av vattensporter.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Frukosten serveras på högsta våningen i hotellbyggnaden, med en takterrass och utsikt över hamnen och havet. På bottenvåningen finns en snackbar som serverar drinkar och snacks.

Ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer finns i Skiathos stad, här äter du autentiskt grekiskt på mysiga tavernor under stjärnklar himmel. Du hittar också högklassiga restauranger med internationell touch som bjuder på kulinariska smakupplevelser. Ett pulserande nöjesliv med många barer och nattklubbar, missa inte Trappan, utomhuslounge med stora färgglada kuddar och dyra drinkar. Diskogatan som lever upp under sommarmånaderna ligger bortom den nya hamnen.

Rum

Greklands flagga

Skiathos Stad: Skiathos stad är trendig men ändå genuint grekisk

Skiathos Stad

Skiathos stad är ett av grekernas egna favoritställen, hit lockas Europas jetset för det högklassiga restaurang- och nöjesutbudet. Här blandas den genuint grekiska atmosfären med lyx och flärd, charmiga gränder bjuder på romantik och gågatan Papadiamintis på bra shopping. Konserter under bar himmel på sommaren hörs från den pinjeträdsbeklädda halvön Bourtzi, som ligger mellan de två hamnarna. Solar och badar gör du på stranden Megali Ammos eller någon annan av öns många stränder.» Läs mer om Skiathos Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Skiathos

» Se alla våra hotell på Skiathos