Arlanda

Roula Beach

3.0

Skiathos, Grekland

Omtyckt familjedrivet lägenhetshotell direkt vid sandstrand

Välskött och uppskattat familjedrivet lägenhetshotell med utmärkt läge vid den finkorniga sandstranden Megali Ammos med tavernor i området. Här trivs paret som vill ha möjligheten att laga sin egen mat och planerar att spendera sina dagar utanför hotellområdet med att utforska strand och stad. Starta dagen med en hemmagjord frukost på balkongen och gå sedan 100 meter genom trädgården för att komma till stranden. På kvällen promenerar du enkelt in till Skiathos stad där du hittar mysiga tavernor i gränder och barer med utsikt över det fina hamnområdet.

Strand

Promenadvänlig sandstrand med turkost vatten

Mjuk och fin sand, klarblått vatten och vackra vyer beskriver den finkorniga sandstranden i Megali Ammos bäst, vars namn betyder "stora sandstranden". En 100 meter kort promenad genom hotellets trädgård tar dig till stranden. Med solstolar och parasoll samt flera tavernor finns här det mesta du kan önska dig. Ta en simtur i det turkosblå havet, promenera längs stranden och ta in den magiska omgivningen eller varför inte prova på en vattenaktivitet? När du blir hungrig finns ett flertal tavernor i omgivningen där du kan mätta magen med goda grekiska rätter.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Det finns flera tavernor och minimarkets i närheten av stranden i Megali Ammos och till det stora utbudet i Skiathos stad är det en dryg kilometer.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Fräscha lägenheter på ca 21 m² med två sängar. Dusch och wc, säkerhetsbox, wifi och AC. Minikök med kylskåp, spisfläkt, kokplatta och enkel köksutrustning. Alla rum har balkong med matplats. Hotellet tillåter ej barn 2-11 år i lägenheterna med balkong.

Mot tillägg: havsutsikt

Bra att veta

Country: Greece. City: Skiathos. ZIP/Postal code: 37002. Street: Megali Ammos.

Greklands flagga

Megali Ammos: Här bor du nära stranden och mysiga Skiathos stad

Megali Ammos

I Megali Ammos spenderar du dagarna vid stranden, den stora sandstranden betyder namnet på grekiska, långsmal, barnvänligt grund och med finkornig mjuk sand. Här njuter du av sköna bad och avkopplande stunder. Du bor nära charmiga Skiathos stad med sitt myller av restauranger, kaféer och populära nöjesliv.» Läs mer om Megali Ammos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Skiathos

» Se alla våra hotell på Skiathos