Arlanda

Fengeros

3.0

Skiathos, Grekland

Familjärt hotell på en höjd bland olivlundar

På en höjd mitt bland olivlundar finns Fengeros, det familjära lägenhetshotellet som lockar med en storslagen vy över det glittrande havet. Med ett lugnt läge en bit från vägen trivs här paret eller familjen som är ute efter en avkopplande semester och inte har något emot att promenera uppför en backe för att få vackra vyer från sitt boende. Starta dagen med ett svalkande dopp i poolen och vandra sedan ned för backen till den omtyckta stranden Megali Ammos. På kvällen promenerar du 15 minuter in till Skiathos stad och utforskar det mysiga hamnområdet och väljer bland ett brett utbud av grekiska tavernor.

Strand & pool

Pool med utsikt över Egeiska havet

Med strålande läge uppe på en höjd i lummiga omgivningar har det lilla poolområdet utsikt över det Egeiska havet. Ta ett skönt morgondopp i poolen och låt sedan semesterkänslan infinna sig när du ligger på en solstol i skuggan av ett parasoll och sippar på en kall dryck från poolbaren. Gratis wifi runt poolområdet gör det lätt för dig att hålla kontakt med nära och kära

Promenadvänlig sandstrand med turkost vatten

Mjuk och fin sand, klarblått vatten och vackra vyer beskriver den finkorniga sandstranden i Megali Ammos bäst, vars namn betyder 'stora sandstranden' och är ca 450 meter bort. Med solstolar och parasoll samt flera tavernor finns här det mesta du kan önska dig. Ta en simtur i det turkosblå havet, promenera längs stranden och ta in den magiska omgivningen eller varför inte prova på en vattenaktivitet? När du blir hungrig finns ett flertal tavernor i omgivningen där du kan mätta magen med goda grekiska rätter.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Snackbaren vid poolen serverar kalla drycker och enklare rätter, perfekt för dig som gärna spenderar sköna dagar vid poolen.

Det finns flera tavernor och minimarkets i närheten av stranden i Megali Ammos och till det stora utbudet i Skiathos stad är det en dryg kilometer.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Fräscha lägenheter med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, tv, AC och säkerhetsbox. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Lägenheterna har balkong eller terrass med bord och stolar.

Tvårumslägenhet i etage, 2‑4 personer

Fräscha lägenheter i etage med öppen planlösning där det finns två separata sängar och möjlighet till två extrasängar i form av tältsäng eller ordinarie säng. Bad/dusch och wc, tv, AC och säkerhetsbox. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Lägenheterna har balkong eller terrass med bord och stolar.

Bra att veta

Country: Greece. City: Skiathos. ZIP/Postal code: 37002. Street: Megali Ammos. En brant backe leder upp till hotellet.

Greklands flagga

Megali Ammos: Här bor du nära stranden och mysiga Skiathos stad

Megali Ammos

I Megali Ammos spenderar du dagarna vid stranden, den stora sandstranden betyder namnet på grekiska, långsmal, barnvänligt grund och med finkornig mjuk sand. Här njuter du av sköna bad och avkopplande stunder. Du bor nära charmiga Skiathos stad med sitt myller av restauranger, kaféer och populära nöjesliv.» Läs mer om Megali Ammos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Skiathos

» Se alla våra hotell på Skiathos