Arlanda

Aria

3.5

Skiathos, Grekland

Välskött hotell med vackra vyer

Med vacker utsikt över havet trivs par och vänner på detta lilla välskötta hotell. Lägg dig på terrassen på en solstol och njut av sol och pool under dagen. Poolbaren gör att du har svalkande dryck på bekvämt avstånd men vill du upptäcka området finns både strand, tavernor och butiker i närheten.

Strand & pool

Pool med utsikt

När du ligger vid poolen på en av solstolarna kan du spana ut över havet eftersom hotellet ligger på en höjd. I poolbaren beställer du en kaffe eller en svalkande öl och låter semesterkänslan ta över dina sinnen. Barnpoolen ligger alldeles intill den större så både stora och små kan bada.

Sandstrand och tavernor på promenadavstånd

Megali Ammos betyder den stora sandstranden och det är en bra beskrivning. Här varvas solstolar med parasoller och vattnet är klart. Strandremsan är inte så bred men relativt lång. Här solar och badar du tills det blir lunchdags när du väljer en av tavernorna att äta på. Vattensporter finns att prova om du vill vara äventyrlig.

Mat & dryck

Förstärkt frukost ingår.

Frukost äter du med fördel utomhus med vacker utsikt över havet. Poolbaren ser till att du inte är saknar något att dricka eller något smått att äta när nu ligger och solar.

Det finns flera tavernor och minimarkets i närheten av stranden i Megali Ammos och till det stora utbudet i Skiathos stad är det en dryg kilometer.

Rum

Superiorrum, 2 personer

Fina och fräscha rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, säkerhetsbox och litet kylskåp. Alla rum har balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Skiathos. ZIP/Postal code: 37002. Street: Megali Ammos. Genomfartstrafik kan uppfattas som störande.

Greklands flagga

Megali Ammos: Här bor du nära stranden och mysiga Skiathos stad

Megali Ammos

I Megali Ammos spenderar du dagarna vid stranden, den stora sandstranden betyder namnet på grekiska, långsmal, barnvänligt grund och med finkornig mjuk sand. Här njuter du av sköna bad och avkopplande stunder. Du bor nära charmiga Skiathos stad med sitt myller av restauranger, kaféer och populära nöjesliv.» Läs mer om Megali Ammos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Skiathos

» Se alla våra hotell på Skiathos