Arlanda

Resor till Perdika i SivotaGrekland

Avstressat semesterliv i vänliga Perdika

Om Perdika

Perdika ligger en knapp mil söder om Sivota och är en autentisk pärla i Epirusområdet. Byns lilla centrum bjuder på mysiga tavernor och populära caféer. Grönskande trädgårdar och ljuvlig utsikt över de grönklädda bergskullarna runt om. Till den vackra stranden Karavostasi är det drygt fem kilometer, här kan du koppla av på en solstol och njuta av sol och bad. För att göra det enkelt, hyr en bil så du kan uppleva fler stränder och charmfulla byar längs kusten.

I centrum av Perdika finns flera tavernor och caféer där du äter god grekisk mat och njuter av solen med en perfekt gjord frappé. Även vid stränderna finns matställen.

Var ligger Perdika?

Karta Perdika

Väder och badtemperaturer

I Sivota råder medelhavsklimat, i maj börjar temperaturen att stiga och når normalt runt 20 grader dagtid med kallare nätter. I juni börjar den sköna sommaren med temperaturer runt 25 grader. Under högsommaren juli- augusti är det varmt med temperaturer runt 30 grader och knappt ett moln på himlen. Vattentemperaturen ligger på ca 20-25 grader under sommaren och solen skiner ca 12 timmar per dag. I september börjar det bli svalare med temperaturer runt 25 grader igen. I början av våren och sen höst kan det komma regnskurar men oftast inget långvarigt.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Synthesis Travel.

Andra resmål i Sivota