Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Perdika i Sivota Grekland

Perdika

Avstressat semesterliv i vänliga Perdika

Om Perdika

Perdika ligger en knapp mil söder om Sivota och är en autentisk pärla i Epirusområdet. Byns lilla centrum bjuder på mysiga tavernor och populära caféer. Grönskande trädgårdar och ljuvlig utsikt över de grönklädda bergskullarna runt om. Till den vackra stranden Karavostasi är det drygt fem kilometer, här kan du koppla av på en solstol och njuta av sol och bad. För att göra det enkelt, hyr en bil så du kan uppleva fler stränder och charmfulla byar längs kusten.

Transfertid med buss till Perdika ca 1h 15 min - 1h 45 min

Restauranger i Perdika

I centrum av Perdika finns flera tavernor och caféer där du äter god grekisk mat och njuter av solen med en perfekt gjord frappé. Även vid stränderna finns matställen.

Klimatkompenserad resa
fr. 11 499:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 13 maj. Del i superiorrum. Marbella Elix, Sivota.

Sök pris och boka

Våra hotell i Perdika

Var ligger Perdika?

Karta Sivota
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Synthesis Travel

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!