Arlanda

Votsalakia Beach

3

Samos, Grekland

Utmärkt läge vid stranden i Votsalakia

Hotell Votsalakia Beach består av totalt fem byggnader utspridda i ett lummigt grönområde. Här väljer du om du vill bo i rum eller lägenhet och oavsett vad du väljer bor du på ett populärt och familjärt hotell direkt vid stranden.

Strand & pool

Avslappnat poolområde

Kring poolen finns solstolar och parasoller. Separat pool för de minsta barnen.

Flera härliga strandalternativ

Stranden nedanför hotellet domineras av klappersten. Till den omtyckta sandstranden Chrissi Ammos är det ca tre kilometer, där det finns solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Rakt över gatan och i anslutning till hotellet finns en uppskattad restaurang där du kan njuta av grekiska specialiteter på uteterrassen med härlig havsutsikt. Intill hotellet finns även en minimarket där du kan göra enklare inköp av dryck och snacks.

Inga måltider är inkluderade i lägenheterna, det går att köpa frukost mot tillägg. Frukostbuffé ingår i rummen.

Mot tillägg: Frukost, Halvpension.

I Votsalakia finns tavernor och minimarket vid huvudvägen. Även längs stranden finns tavernor och kaféer.

Rum

Dubbelrum premium, 2‑3 personer

Premiumrum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. Tv, AC, wifi, kylskåp mot avgift. Möjlighet till en extrasäng i form av enkelsäng. Balkong och havsutsikt.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Enkla rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. Tv, AC, wifi, kylskåp mot avgift. Möjlighet till en extrasäng i form av enkelsäng. Balkong eller terrass.

Enrumslägenhet superior, 2‑3 personer

Fräscha och moderna lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. Tv, AC och pentry med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrasäng i form av enkelsäng. Alla lägenheter har balkong eller terrass.

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Enkla lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. Tv, AC, kylskåp och pentry med kokplattor. Möjlighet till extrasäng i form av enkelsäng. Balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Samos. ZIP/Postal code: 83102. Street: Kampos Marathokampos.

Greklands flagga

Votsalakia: Rofyllda Votsalakia bjuder på långsträckt strand

Votsalakia

På Samos södra kust ligger fridfulla Votsalakia. Här är det grönt och frodigt, Samos högsta berg ligger precis bakom. Stranden är nästan två kilometer lång och består av sand och klappersten, längs med stranden hittar du tavernor där du kan njuta av långa luncher eller passa på att svalka dig en stund i skuggan. Lite längre västerut finns två härliga sandstränder, Limnionas och Chrissi Ammos som är barnvänliga och långgrunda.» Läs mer om Votsalakia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos