Arlanda

Stella

3.0

Samos, Grekland

Välskött hotell med grönskande omgivningar

I utkanten av byn Votsalakia ligger det trevliga lägenhetshotellet Stella. Här bor du i lite enklare och funktionella lägenheter. Anläggningen omgärdas av välskötta grönområden.

Strand & pool

Koppla av vid poolen

Stella har en pool och i anslutning till denna finns en mindre barnpool. Solstolar och parasoller utan kostnad för hotellets gäster.

Nära till stranden

Korsa vägen och efter mindre än 100 meter är du nere på stranden. Det övervägande underlaget på stranden består av sand och klappersten.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Vill du ha något lättare att äta går du bara över till grannhotellet där det finns en snackbar.

I Votsalakia finns tavernor och minimarket vid huvudvägen. Även längs stranden finns tavernor och kaféer.

Rum

Trerumslägenhet, 4‑6 personer

Enkelt inredda lägenheter i två plan med ett sovrum på övre våningen och ett på nedre med dubbelsäng eller separata sängar. Kombinerat vardagsrum och kök. Möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong, kan även vara i markplan.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkelt inredda lägenheter med separat sovrum och med dubbelsäng eller separata sängar och kombinerat vardagsrum och kök. Möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong, kan även vara i markplan.

Bra att veta

Country: Greece. City: Samos. ZIP/Postal code: 83102. Street: Kampos Marathokampos.

Greklands flagga

Votsalakia: Rofyllda Votsalakia bjuder på långsträckt strand

Votsalakia

På Samos södra kust ligger fridfulla Votsalakia. Här är det grönt och frodigt, Samos högsta berg ligger precis bakom. Stranden är nästan två kilometer lång och består av sand och klappersten, längs med stranden hittar du tavernor där du kan njuta av långa luncher eller passa på att svalka dig en stund i skuggan. Lite längre västerut finns två härliga sandstränder, Limnionas och Chrissi Ammos som är barnvänliga och långgrunda.» Läs mer om Votsalakia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos