Arlanda

Pantheon

3.5

Samos, Grekland

Familjärt hotell med härlig utsikt över havet

Pantheon passar dig som vill bo i en lugn och genuint grekisk miljö med närhet till havet. Här blir du väl omhändertagen av ägarparet Manolis och Maria som kommer att göra allt för att du ska få en trivsam vistelse. Hotellet ligger på en höjd i byn Ormos och vi rekommenderar att du passar på att njuta av den storslagna utsikten som erbjuds.

Strand & pool

Poolområde med solstolar

Hotellets poolområde inhägnas av grönskande växter. Intill huvudpoolen finns en liten separat barnpool för de allra minst gästerna. Givetvis finns också solstolar och parasoller.

Olika strandalternativ

Närmaste strand finner du ca 200 meter från hotellet. Till den långa klapperstensstranden i Votsalakia är det ca 1,5 kilometer. Här finns utbud av solstolar och parasoller samt restauranger som erbjuder en paus från strandlivet och en lunch i skuggan.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I byn Ormos finns restauranger, cafeer och mataffär.

I Votsalakia finns tavernor och minimarket vid huvudvägen. Även längs stranden finns tavernor och kaféer.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Stor lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Extrasäng i form av en bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, wifi, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass med bord och stolar.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Stor lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Extrasängar i form av två bäddsoffor eller hopfällbara sängar. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, wifi, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass med bord och stolar.

Bra att veta

Country: Greece. City: Samos. ZIP/Postal code: 83102. Street: Kampos Marathokampos.

Greklands flagga

Votsalakia: Rofyllda Votsalakia bjuder på långsträckt strand

Votsalakia

På Samos södra kust ligger fridfulla Votsalakia. Här är det grönt och frodigt, Samos högsta berg ligger precis bakom. Stranden är nästan två kilometer lång och består av sand och klappersten, längs med stranden hittar du tavernor där du kan njuta av långa luncher eller passa på att svalka dig en stund i skuggan. Lite längre västerut finns två härliga sandstränder, Limnionas och Chrissi Ammos som är barnvänliga och långgrunda.» Läs mer om Votsalakia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos