Information om coronaviruset (läs mer här).

.

Öppet köp fram till 90 dagar innan avresa!

» Läs mer om öppet köp här

Magda

2.5

Samos, Grekland

Mysigt och traditionellt i Votsalakia

Magda är ett trivsamt och lite mindre boende i Votsalakia by. Hotellet har en grönskande och trevlig trädgård där också de två poolerna finns. Här bor du med närhet till stranden såväl som till restauranger och affärer.

Strand & pool

Koppla av vid poolen

Poolområdet på Magda avskärmas delvis av grönskade träd. Här kopplar du av med en kopp kaffe eller något svalkande från poolbaren som har begränsade öppetider. I anslutning till den större poolen finns även en liten fristående pool för de allra minsta.

Centralt belägen strand

Från hotellet är det bara 200 meter ner till Votsalakias långa strand som består av både sand och klappersten om vartannat. Här finns tillgång till solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Intill poolen finns en poolbar som erbjuder diverse drycker och lättare rätter.

Mot tillägg: Kontinental Frukost.

I Votsalakia finns tavernor och minimarket vid huvudvägen. Även längs stranden finns tavernor och kaféer.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Extrasäng i form av hopfällbar säng eller bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor och liten ugn. Balkong eller terrass med bord och stolar.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar samt ett kombinerat vardagsrum/kök med två extrasängar i form av hopfällbara sängar eller bäddsoffa. Bad/dusch och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor och liten ugn. Balkong eller markterrass med bord och stolar.

Greklands flagga

Votsalakia: Rofyllda Votsalakia bjuder på långsträckt strand

Votsalakia

På Samos södra kust ligger fridfulla Votsalakia. Här är det grönt och frodigt, Samos högsta berg ligger precis bakom. Stranden är nästan två kilometer lång och består av sand och klappersten, längs med stranden hittar du tavernor där du kan njuta av långa luncher eller passa på att svalka dig en stund i skuggan. Lite längre västerut finns två härliga sandstränder, Limnionas och Chrissi Ammos som är barnvänliga och långgrunda.» Läs mer om Votsalakia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Magda

Ändra sökning

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos