Information om coronaviruset (läs mer här).

.

Öppet köp fram till 90 dagar innan avresa!

» Läs mer om öppet köp här

Kima

3.5

Samos, Grekland

Avspänt boende i Votsalakias utkant

Här bor du i ett lugnt läge strax utanför Votsalakia by. Hotellet omgärdas av vackra vyer med Kerkisberget i norr och havet i söder.

Strand & pool

Pooler för stora och små

Här finns två pooler som är separerade från varandra. Området omgärdas av en fin trädgård och naturligtvis finns solstolar och parasoller till hotellets gäster. Intill poolområdet finns även en volleybollplan och en tennisbana.

Närhet till stranden

Inom promenadavstånd från hotellet ligger Votsalakias långsträckta strand som till en början består av klappersten men sedan övergår till sand. Här njuter du såklart av sol och bad men också av den omgivande naturen med Kerkisberget i bakgrunden.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I lägenheten har du goda möjligheter att laga din egen mat.

Mot tillägg: Kontinental Frukost.

I Votsalakia finns tavernor och minimarket vid huvudvägen. Även längs stranden finns tavernor och kaféer.

Rum

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar i separat sovdel. Kombinerat rum/kök med möjlighet till två extrabäddar i form av hoppfällara sängar. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp och säkerhetsbox. Balkong.

Greklands flagga

Votsalakia: Rofyllda Votsalakia bjuder på långsträckt strand

Votsalakia

På Samos södra kust ligger fridfulla Votsalakia. Här är det grönt och frodigt, Samos högsta berg ligger precis bakom. Stranden är nästan två kilometer lång och består av sand och klappersten, längs med stranden hittar du tavernor där du kan njuta av långa luncher eller passa på att svalka dig en stund i skuggan. Lite längre västerut finns två härliga sandstränder, Limnionas och Chrissi Ammos som är barnvänliga och långgrunda.» Läs mer om Votsalakia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Kima

Ändra sökning

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos