Arlanda

Kampos Village

3.5

Samos, Grekland

Populärt hotell i Votsalakia

Kampos Village är ett av våra mest välkända hotell på Samos. Hotellet består egentligen av tre delar där varje del har sitt eget poolområde. Ta med familjen eller varför inte hela släkten till ett hotell där du själv väljer tempot på dina aktiviteter.

Strand & pool

Tre pooler inom hotellet

Utsprida inom hotellområdet finns tre stycken pooler, oavsett var inom hotellet du bor är det alltså aldrig långt till ett svalkande bad. För de minsta finns två stycken mindre barnpooler. Solstolar och parasoller för hotellets gäster finns vid poolerna.

Långsträckt klapperstensstrand

Ett stenkast från hotellet, efter att du har korsat en minder väg, är du nere på stranden. Det dominerande underlaget på den vidsträckta stranden består av klappersten.

All inclusive

Kampos Village erbjuder en restaurang och två barer där du kommer att hitta mat och dryck för alla åldrar och smaker.

I Votsalakia finns tavernor och minimarket vid huvudvägen. Även längs stranden finns tavernor och kaféer.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Balkong eller markterrass.

Familjerum i etage, 2‑4 personer

Rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till två extrasängar i form av hopfällbara sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Balkong eller markterrass.

Superiorrum, 2‑3 personer

Greklands flagga

Votsalakia: Rofyllda Votsalakia bjuder på långsträckt strand

Votsalakia

På Samos södra kust ligger fridfulla Votsalakia. Här är det grönt och frodigt, Samos högsta berg ligger precis bakom. Stranden är nästan två kilometer lång och består av sand och klappersten, längs med stranden hittar du tavernor där du kan njuta av långa luncher eller passa på att svalka dig en stund i skuggan. Lite längre västerut finns två härliga sandstränder, Limnionas och Chrissi Ammos som är barnvänliga och långgrunda.» Läs mer om Votsalakia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos