Arlanda

Chris

2.5

Samos, Grekland

Familjärt boende i fridfull omgivning

Charmigt lägenhetshotell strax utanför badorten Votsalakia. Här blir du omhändertagen och kan slappna av i en trivsam grekisk atmosfär. Poolen i den grönskande trädgården lockar till sköna dagar för både stora och små. Tycker du bättre om att spendera dagen på stranden så ligger den bara en kort promenad bort.

Strand & pool

Inbjudande pool i mysig omgivning

Litet poolområde beläget i den grönskande trädgården. Här finns solstolar runt om poolen och både parasoll och palmer skänker behaglig skugga. För de minsta barnen finns en liten avskild del av poolen att plaska i.

På promenadavstånd till stranden

Till stranden har du ca 500 meter att gå från hotellet. Den långsträckta stranden består av sand blandat med grus och sten på sina ställen. Slå dig ner på en solstol och njut av dagen. Bastparasoller inger en exotisk känsla och svalkande salta dopp gör dagen ännu bättre. Längs med vägen ovanför stranden hittar du både supermarket och matställen.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I din lägenhet kan du tillaga egna middagar och njuta av en härlig frukost på balkongen eller terrassen i lugn och ro. Till centrum av Votsalakia är det en kort promenad och längs med stranden finns flera restauranger om du väljer att äta ute.

I Votsalakia finns tavernor och minimarket vid huvudvägen. Även längs stranden finns tavernor och kaféer.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Lägenheter med två separata sängar. Bad/dusch och wc. AC, tv, wifi. Pentry med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrasäng i form av enkelsäng. Alla rum har balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑3 personer

Lägenheter med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. Kombinerat kök och vardagsrum med AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrasäng för upp till två personer i form av enkelsäng. Alla rum har balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Samos. ZIP/Postal code: 83102. Street: Kampos Marathokampos.

Greklands flagga

Votsalakia: Rofyllda Votsalakia bjuder på långsträckt strand

Votsalakia

På Samos södra kust ligger fridfulla Votsalakia. Här är det grönt och frodigt, Samos högsta berg ligger precis bakom. Stranden är nästan två kilometer lång och består av sand och klappersten, längs med stranden hittar du tavernor där du kan njuta av långa luncher eller passa på att svalka dig en stund i skuggan. Lite längre västerut finns två härliga sandstränder, Limnionas och Chrissi Ammos som är barnvänliga och långgrunda.» Läs mer om Votsalakia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos