Information gällande coronaviruset

.

Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!

Albatross

3.0

Samos, Grekland

Charmigt lägenhetshotell ett stenkast från stranden

I utkanten av Votsalakia ligger detta familjeägda hotell som passar utmärkt för småbarnsfamiljen. Inbäddat i lummig omgivning och med ett utmärkt läge nära stranden njuter du av sköna dagar tillsammans. I hotellets blomstrande trädgård kan du insupa lugnet vid poolen.

Strand & pool

Mysigt poolområde omgivet av grönska

Du kan ta dig ett svalkande dopp i poolen som ligger i hotellets trädgård eller leka med barnen i den separata barnpoolen. De majestätiska bergen och dess gröna omgivningar är en underbar utsikt från solstolen.

Lång sandstrand med kristallklart vatten

På den fina sandstranden i Votsalakia kan du njuta av lugnet med tårna i sanden och vyn över det klarblå havet. Stranden som består av klappersten och sand kantas av mysiga kaféer och tavernor där du kan njuta av calamares och fårostsallad.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

På hotellet finns det goda möjligheter att laga mat själv i lägenheten. Från hotellet är det 100 meter till några restauranger och 30 meter till närmsta minimarket.

I Votsalakia finns tavernor och minimarket vid huvudvägen. Även längs stranden finns tavernor och kaféer.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Rymliga enrumslägenheter med dubbelsäng eller separata sängar och möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng eller ordinarie säng. Bad/dusch och wc, AC, säkerhetsbox, tv, litet kylskåp, pentry med kokplattor, vattenkokare, kaffemaskin och enkel köksutrustning samt wifi. Alla lägenheter har balkong, vissa på markplan.

Greklands flagga

Votsalakia: Rofyllda Votsalakia bjuder på långsträckt strand

Votsalakia

På Samos södra kust ligger fridfulla Votsalakia. Här är det grönt och frodigt, Samos högsta berg ligger precis bakom. Stranden är nästan två kilometer lång och består av sand och klappersten, längs med stranden hittar du tavernor där du kan njuta av långa luncher eller passa på att svalka dig en stund i skuggan. Lite längre västerut finns två härliga sandstränder, Limnionas och Chrissi Ammos som är barnvänliga och långgrunda.» Läs mer om Votsalakia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Albatross

Ändra sökning

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos