Information om coronaviruset (läs mer här).

.

Öppet köp fram till 90 dagar innan avresa!

» Läs mer om öppet köp här

Princessa Riviera Resort

4.0

Samos, Grekland

Modernt boende med närhet till havet

På Princessa Riviera Resort bor du i ett fräscht boende med närhet till havet och sköna bad. Hotellet ligger i ett lugnt och rofyllt område och erbjuder en hänförande utsikt över havet.

Strand & pool

Pool med utsikt

Utsikten från poolområdet på Princess Riviera är utöver det vanliga. Poolen är modernt utformad och intill finns en separat barnpool.

Närhet till klapperstensstrand

Hotellets närmaste strand heter Glicorica och hit är det ca 200 meter att gå ned för en backe, här finns solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Intill hotellets pool finns en restaurang och en poolbar. Här väljer du bland grekiska specialiter och internationella favoriter samtidigt som du insuper den fina utsikten över havet.

I Pythagorion finns det ett stort utbud av restauranger, barer och även en och annan nattklubb. Köket är internationellt men du hittar många genuint grekiska tavernor. Minimarkets finns i byn.

Rum

Dubbelrum premium, 2‑3 personer

Finare rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av ordinarie säng eller bäddsoffa. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Balkong med havutsikt.

Dubbelrum, 2 personer

Rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Balkong med havutsikt.

Bra att veta

Hiss och handikappanpassat i huvudbyggnaden

Greklands flagga

Pythagorion: Pythagorion är full av charm med pittoresk hamnpromenad

Pythagorion

Söta små hus med tegeltak, kullerstensgator och många mysiga restauranger hittar du i Samos största badort Pythagorion. I den rundade bukten ligger båtarna på rad och den charmiga hamnpromenaden är kantad av serveringar där du njuter av den grekiska atmosfären och folklivet. Omgivningen är kullig och byns gränder slingrar sig uppåt, du hittar vackra kyrkor och arkeologiska fynd runt om byn. På var sida om hamnen finns en mindre stenstrand, till Samos bästa sandstrand, Psili Ammos, tar du båt!» Läs mer om Pythagorion

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Princessa Riviera Resort

Ändra sökning

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos