Lithos

3.0

Samos, Grekland

Välskött hotell i grönskande omgivningar

Strax öster om Pythagorion hittar du Lithos hotell som ligger vackert på en höjd, med utsikt över havet. Här bor du på bekvämt gångavstånd till Pythagorions charmiga by och utbud av restauranger och affärer. Koppla av vid det lugna poolområdet under dagen eller bege dig ut på upptäcksfärd till Samos ljuvliga stränder.

Strand & pool

Härlig utsikt från poolområdet

Hotellets öppna poolområde omgärdas av palmer och grönska. Härifrån har du fin utsikt över havet och omgivningarna. Sjunk ner på en solstol och njut av den rofyllda atmosfären. Blir du sugen på något att dricka ligger poolbaren nära.

Gångavstånd till stranden

Efter en lagom promenad når du stranden Remataki som är den strand som ligger närmast hotellet. Det dominerande underlaget på stranden består av sand och klappersten. Spendera dagen på en solstol eller på handduken, varva med solfyllda promenader längs vattenbrynet och njut av god grekisk mat när hungern gör sig påmind.

Mat & dryck

Förstärkt frukost ingår.

Starta morgonen med frukost på hotellet innan du beger dig till stranden eller på utflykt. Stannar du på hotellet under dagen så finns poolbar som serverar svalkande drycker när du bäst behöver det.

I Pythagorion finns det ett stort utbud av restauranger, barer och även en och annan nattklubb. Köket är internationellt men du hittar många genuint grekiska tavernor. Minimarkets finns i byn.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Enkla rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. Tv, AC (mot avgift), wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Enrumslägenhet, 2 personer

Enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc. Tv, AC (mot avgift), kylskåp, säkerhetsbox. Balkong eller terrass i anslutning till entrén.

Superiorrum, 2‑3 personer

Snygga rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av ordinarie säng eller bäddsoffa. Alla rum har balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑3 personer

Enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Extrasäng i form av bäddsoffa. Skjutdörr delar av rum. Bad/dusch och wc. Tv, AC (mot avgift), kylskåp, säkerhetsbox. Balkong eller terrass.

Greklands flagga

Pythagorion: Pythagorion är full av charm med pittoresk hamnpromenad

Pythagorion

Söta små hus med tegeltak, kullerstensgator och många mysiga restauranger hittar du i Samos största badort Pythagorion. I den rundade bukten ligger båtarna på rad och den charmiga hamnpromenaden är kantad av serveringar där du njuter av den grekiska atmosfären och folklivet. Omgivningen är kullig och byns gränder slingrar sig uppåt, du hittar vackra kyrkor och arkeologiska fynd runt om byn. På var sida om hamnen finns en mindre stenstrand, till Samos bästa sandstrand, Psili Ammos, tar du båt!» Läs mer om Pythagorion

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Lithos

Arlanda
lör 6 juli lör 13 juli lör 20 juli lör 27 juli
Superiorrum, 2‑3 personer Superiorrum, 2‑3 personer
info lör 6 juli
7 899:- 8 199:-

Sällskapets pris:

15 798:-
info lör 13 juli
8 099:- 8 199:-

Sällskapets pris:

16 198:-
info lör 20 juli
8 099:- 8 199:-

Sällskapets pris:

16 198:-
info lör 27 juli
8 299:-

Sällskapets pris:

16 598:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos