Information om coronaviruset (läs mer här).

.

Öppet köp fram till 90 dagar innan avresa!

» Läs mer om öppet köp här

Hera

3.0

Samos, Grekland

Litet charmigt boende i centrala Pythagorion

På trevliga och omtyckta Hera blir du väl omhändertagen av hotellets ägare. Här bor du som vill bo centralt och ha gångavstånd till t ex. restauranger och bad i Pythagorion.

Strand

Gångavstånd till stranden i Pythagorion

Hera ligger ca 300 meter från Pythagorions stenstrand. Till den större stranden i Potokaki är det ca 25 minuters promenad och här finns utbud av solstolar och parasoller. Samos finaste sandstrand heter Psili Ammos och dit tar du dig med båt.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I Pythagorion finns det ett stort utbud av restauranger, barer och även en och annan nattklubb. Köket är internationellt men du hittar många genuint grekiska tavernor. Minimarkets finns i byn.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Klassiskt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong med matplats.

Tvårumslägenhet, 2‑3 personer

Klassiskt inredda lägenheter med separat sovrum samt dubbelsäng eller separat sängar. Extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong med matplats.

Greklands flagga

Pythagorion: Pythagorion är full av charm med pittoresk hamnpromenad

Pythagorion

Söta små hus med tegeltak, kullerstensgator och många mysiga restauranger hittar du i Samos största badort Pythagorion. I den rundade bukten ligger båtarna på rad och den charmiga hamnpromenaden är kantad av serveringar där du njuter av den grekiska atmosfären och folklivet. Omgivningen är kullig och byns gränder slingrar sig uppåt, du hittar vackra kyrkor och arkeologiska fynd runt om byn. På var sida om hamnen finns en mindre stenstrand, till Samos bästa sandstrand, Psili Ammos, tar du båt!» Läs mer om Pythagorion

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Hera

Ändra sökning

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos